No-code af Jacob Bøtter.
No-code af Jacob Bøtter.

Foto : Fat Cat Press

Boganmeldelse: Bliv din egen digitaliseringsekspert gennem 25 udviklingsprojekter

No-code er for dig, der er ekspert i alt andet end kode. Sådan sælges budskabet i Jacob Bøtters bog om programmering, der både er målrettet helt nye programmører og garvede udviklere, men som ligeledes har et enormt potentiale til it-undervisning. Og ifølge anmelder Lars Emil Christensen er et pc-kørekort nok en god idé at have som minimum, men har du styr på det basale, er du klar til at gå i gang.
Bogen er læst af it- og udviklingschef i Teknologiens Mediehus Lars Emil Christensen, der her giver sin anmeldelse af bogen. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her