Aktindsigt viser: Her er pilot-kommunernes dom over Aula

Foto : Kombit

Aktindsigt viser: Her er pilot-kommunernes dom over Aula

Aula har nu været i luften i tre uger i kommuner over hele landet. Inden da har en række pilotkommuner testet systemet - og der er mildest talt delte meninger.
Efter et par måneders forsinkelse gik Aula i luften for tre uger siden, bortset fra diskussioner om, hvorvidt lærerne behøver logge på med deres private NemID, er det sket uden de helt store bump på vejen. Op til lancering har en række kommuner prøvekørt systemet, og der er mildest talt delte meninger om den nye kommunikationsplatform blandt pilotkommunerne.
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her

Nævnte firmaer