AI under corona: Systemer, der ville have været utænkelige for et år siden, bliver hastet igennem 

Foto : World Image / Bigstock

AI under corona: Systemer, der ville have været utænkelige for et år siden, bliver hastet igennem 

De britiske myndigheder hasteimplementerede i sommers et tvivlsomt AI-system i skolerne, der endte med at gå ud over karaktererne for elever fra socialt belastede områder, mens algoritmen hjalp elever fra privatskoler. Corona-pandemien har demonstreret behovet for AI-regulering, mener hollandsk AI-ekspert Catelijne Muller.
Corona-pandemien har sat turbo på AI-udvikling - det gælder også projekter, som for kort tid siden havde været fejet hurtigt ad vejen, hvis det blev foreslået, inden verden blev tvunget til at lukke ned. 
Vil du have fuld adgang til EduTech?

EduTech er for professionelle, der arbejder med digital undervisning og formidling som underviser i grundskolen, på en videregående uddannelsesinstitution eller som udvikler, indkøber eller professionel bruger af digitale uddannelses-, event- og kursusløsninger. EduTech giver indblik i nye teknologiske løsninger, didaktik, brugernes behov og politiske rammevilkår inden for digital undervisning.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv EduTech

EduTech skriver til lærere og undervisere, der arbejder med digitale og teknologiske uddannelsesløsninger. Vi giver dig ny viden, cases og erfaringer med læring og teknologi. Få tre ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement.

Klik her