Om DigiTech

Ingeniørens PRO-medie DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden.

Danmark er verdensmester i digitalisering, der er kernen i udviklingen af den offentlige sektor. Derfor er det så vigtigt, at det bliver gjort rigtigt.

DigiTech sætter fokus på muligheder, udfordringer og løsninger i it-understøttelsen af det offentlige, og vi leverer konkrete erfaringer og gode råd om alt fra udbudsstrategi til leverandørsamarbejde.

Vi går bag om de største og mest spændende it-projekter i staten, kommunerne og regionerne, og du bliver klædt på med den vigtigste viden om, hvad der gik godt, og hvad der kunne være gjort bedre.

Desuden giver vi overblikket over, hvem der vinder de lukrative kontrakter - og hvorfor.

Hos DigiTech kan du følge med i køb, udvikling og implementering af alt fra it-løsninger i enkelte kommuner til fællesoffentlige systemer på tværs af staten, og vi giver dig seneste nyt om de økonomiske og politiske vilkår på området.

DigiTech giver dig tre ugentlige nyhedsbreve. Mandag og onsdag kan du læse nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg og se navnenyheder og kalender. Hver fredag samler vi op på ugens begivenheder inden for offentlig digitalisering.
 

Vi har fokus på:

  • Løsninger: Inspiration og cases inden for indkøb, udvikling og implementering af it-systemer .

  • Tendenser: Teknologiske nybrud og best-practice inden for strategi, værktøjer og organisering.

  • Vidensdeling: Synspunkter og interviews med fokus på konkrete problemstillinger og erfaringer.


Redaktør, Christoffer Elmann Ranhauge, cer@ing.dk, tlf: 31383834

Abonnementssalg, pro@ing.dk, tlf: 2194 1974.

FAQ:
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.