Alle kommende events

Buzz i Praksis - Webinar om VR & AR

access_time19. aug 09:00
place København

Therkel Sand Therkelsen CopenX Udvid din virkelighed med en virtuel virkelighed. Hvordan kan teknologier som virtual reality være med til at optimere design-, lærings- og kommunikationsprocesser i organisationen? Hvilke processer og løsninger kan teknologien være med til at facilitere? Få et indblik i, hvordan teknologien allerede kan anvendes, og hvilke nye områder udviklingen åbner op for. ​ Therkel Sand Therkelsen, stifter af CopenX moderer dette webinar.

OffDig Week 2020

access_time24. aug 09:00
Dansk IT

Danmarks største konference om offentlig digitalisering - nu digitalt OffDig har i mange år været Danmarks største konference om offentlig digitalisering, men i år er konferencen transformeret til en uge med faglige onlinetilbud. OffDig Week kommer til at foregå på en interaktiv tv-kanal på nettet, og den vil være spækket med live-debatter, interviews, workshops, keynotes, podcasts, webinarer og en række andre indholdskoncepter. Eventen har til formål at give faglig inspiration til udvikling i din organisation og opdatere dig på de nyeste trends inden for offentlig digitalisering.

IoT-konference: Bliv rustet til at skabe forretning med sikre digitale produkter

access_time26. aug 09:30
place Aros Allé 2, 8000 Aarhus, Danmark

Kom med til konference på ARoS, hvor vi vil berøre det digitale landskab for forbundne produkter og ruste virksomheder til at skabe både forretning og være på forkant med potentielle cyberangreb. Dine digitale produkter er en del af noget større, og IoT-sikkerheden skal derfor have højeste prioritet. Når et produkt kobles på nettet, åbnes der for nye services, samarbejder og markeder. Men produktet udsættes også for helt nye trusler, som virksomheder skal være særligt opmærksomme på.

Nordic Smart Cities Conference 2020

access_time3. sep 08:30
place Amager Blvd. 70, 2300 København, Danmark

Nordic Smart Cities conference offers you the opportunity to hear from 50+ speakers across 4 stages with over 800 minutes of content and networking. Whether you are interested in hearing from politicians, smart city project leaders, academia or industry then we have something for you.