Alle kommende events

Den Digitale Borger

access_time30. jan 08:30
place Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndbyvester, Danmark

Hvordan kommunikerer vi klart og entydigt på digitale platforme? Hvordan møder vi forventninger - og bliver fucking flinke i borgernes øjne? Hvad med web-tilgængeligheden (WCAG )? Hvad gør vi, hvis den digitale kommunikation går skævt, og borgeren ser os som fjenden? Kan vi tale effektivt med borgerne med chatbots? Hvilken betydning får kunstig intelligens for den digitale samtale? Hvilke redskaber kan vi bruge, når vi vil lære mest muligt af vores digitale dialog med borgerne? Findes "den digitale borger" ude i virkeligheden? Hvem er bedst?

Dansk Byggeri IT-Messe 2020

access_time4. feb 08:00
place Teknologisk Institut, 2630 Taastrup, Danmark
Dansk Byggeri

Dansk Byggeri inviterer i samarbejde med BASIT til Danmarks største it-messe for håndværkere og entreprenører. Messen løber af stablen den 4. februar i Taastrup og den 5. februar i Aarhus. I år handler it-messen ikke kun om at præsentere alle de nye, smarte og bedre it-løsninger til bygge- og anlægsbranchen. Formålet med messen er også at hjælpe jer med at finde ud af, hvordan I får mest muligt ud af løsningerne hos jer. I år har vi derfor samlet et panel, der står klar til at komme med gode råd til, hvad I kan gøre, hvis I skal have det største udbytte af jeres it-værktøjer.

Ehandelsdagen 2020 - Konference

access_time6. feb 08:15
place Skyttevej 12, 7800 Skive, Danmark

Vækst din forretning med værdiskabende foredrag og mød andre ekøbmænd. En dag med 17 værdiskabende foredrag og netværk i verdensklasse. Kom og giv din forretning et boost i den rigtige retning. Konferencen er målrettet ekøbmænd, som sælger fysiske produkter online. Så har du en webshop eller arbejder for en webshop og har ambitioner om at vækste, så er konferencen noget for dig. Indholdet på dagen er ikke trends og tendenser, men hard core salgs- og optimeringstips til hvordan du kan sælge mere og/eller optimerer dit salg og skabe bedre bundlinje – og gerne allerede fra i morgen.

Web Dagen 2020

access_time26. feb 08:30
place Østerøvej 121, 5800 Nyborg, Danmark

Webdagen er den årlige konference for dig, som arbejder med offentlige websites og andre digitale platforme. Det er en inspirationsdag, hvor du hører om nye tendenser og skarpe cases fra ind- og udland og udveksler erfaringer med dine kolleger i kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer. Webdagen samler webredaktører, kommunikationskonsulenter, digitaliseringsmedarbejdere, projektledere – kort sagt alle der arbejder med det klassiske website, digitale selvbetjeningsløsninger, apps, sociale medier og andre digitale kanaler. Vi kommer omkring spørgsmål som: