Alle kommende events

ITU ESPRESSO: Sådan navigerer du i de digitale økosystemer

access_time15. apr 14:00
IT-Universitetet København

No man is an island. Det gælder også for digitale løsninger, som næsten altid indgår i samspil med globale, digitale økosystemer. Lær hvad det betyder for din organisation i denne udgave af ITU ESPRESSO, når lektor ved Institut for Business IT, Jonas Valbjørn Andersen ser nærmere på mulighederne og begrænsningerne ved de globale, digitale økosystemer. De fleste digitale løsninger fungerer i dag i tæt samspil med digitale økosystemer, som ligger uden for organisationens kontrol.

Digitaliser det offentlige med (fin)tech startups

access_time22. apr 10:15

I dette todelte arrangement sætter Dansk IT og Copenhagen Fintech fokus på hvordan tech-startups og fintech-løsninger kan være med til at skabe en smartere og mere effektiv offentlig sektor til gavn for borgerne og samfundet. Følg dette link om del 1 der styres af Dansk IT. Danmark har igennem de seneste år oplevet en eksplosion i udviklingen af nye teknologiske (finansielle) løsninger inden for betalinger, regnskabsteknologi, investering, finansiering og andet.

Cloud Computing i den finansielle sektor

access_time9. jun 08:30
place Hjørringgade 12C, 2100 København, Danmark

Den årlige konference om CLOUD COMPUTING har fokus på de muligheder og udfordringer, som den finansielle sektor står overfor. Juridiske, regulerings- og outsourcingsmæssige forhold samt sektorens konkrete erfaringer er i centrum, når hele sektoren mødes for at udveksle viden og erfaringer. NY OUTSOURCINGBEKENDTGØRELSE Programmet for konferencen i 2021 er under udvikling - men sikkert er det, at der vil være fokus på Finanstilsynets nye outsourcingbekendtgørelse, som trådte ikraft 1. juli 2020.

Kommunernes It-arkitekturnetværk 2021 - 2. netværksmøde i Kombit

access_time14. jun 10:00
Kombit

KL, KOMBIT og KIT@ udbyder igen i 2021 Kommunernes It-arkitekturnetværk. Sammen kan vi komme længere med at få sammenhængende it-løsninger, når vi som kommuner, KL og KOMBIT samarbejder og videndeler om, hvordan vi anskaffer og bruger den fælleskommunale rammearkitektur og infrastruktur. Derfor er det en god idé, at alle kommuner er med i Kommunernes It-arkitekturnetværk. Et vigtigt forum, hvor vi kan udveksle viden og konkrete erfaringer med den fælleskommunale rammearkitektur og it-arkitektur generelt.