Alle kommende events

IT-Branchens nytårskur 2019

access_time3. jan 15:00
place Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Traditionen tro inviterer IT-Branchen til nytårskur på Børsen. IT-Branchens nytårskur er stedet, hvor du bliver en del af det helt rigtige netværk. Stedet hvor branchen mødes og ønsker hinanden et godt nytår, inden vi for alvor skyder gang i de mange spændende aktiviteter, som 2019 byder på. Mød op og bidrag med det gode humør til den festlige stemning, så byder vi på et sprudlende glas bobler og lidt godt til ganen og sammen gør vi dagen til branchens bedste og mest festlige nytårskur.

IDC's CxO Directions Conference 2019

access_time23. jan 08:30
place Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København, Danmark

Der er længe været tale om 3. platforms teknologier som grundlag for Digital Transformation og Digital Innovation. Den 23. januar afholdes IDCs CxO Directions konference der går i dybden med, hvordan de seks Innovation Accelerators er med til at booste den digitale innovation i danske organisationer. Konferencen vil have fokus på Augmented og Virtuel Reality, Next Generation Security, 3D print, IoT og Robotics – og hvordan disse acceleratorer er med til at generere nytænkning og forretningsmuligheder indenfor danske organisationer. Talerne præsenteres på dagen.

IT-sikkerhed 2019

access_time23. jan 09:00
place Center for Ledelse Folke Bernadottes Allé 45 2100 København Ø

For 32. gang afholder DANSK IT den årlige IT-sikkerhedskonference. Konferencen løber over to dage i København og byder hver dag på to spor, hvilket betyder at du selv har mulighed for at sammensætte dit program. Der vil i år være følgende emner på programmet: privacy surveillance hacking GDPR security analytic center SIEM SOC beyondCorp SCADA AI

Databeskyttelsesdagen 2019

access_time24. jan 08:00

Reserver dagen den 24. januar, når DI Digital sammen med Plesner afholder Databeskyttelsesdagen 2019. Mere info følger, når arrangementet er tættere på.

Digital Agenda 2019

access_time7. mar 09:30
place Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København, Danmark

Digital Agenda 2019 fokuserer på nye teknologier og kreative tilgange til at skabe innovative virksomheder. Eksperter, visionære ledere og opfindere fra hele verden vil samles til konferencen for at dele deres viden i forsøg på at inspirere deltagerne og gøre dem klar til den næste digitale bølge. Robotteknologi, kunstig intelligens samt digitale forretningsmodeller og tranformation er blot få af de emner der tages op til konferencen.