Alle kommende events

Brug AI og Machine learning til at forstå og forudsige dine kunders adfærd

access_time27. feb 08:30
place 2750, Lautrupvang 8, 2750 Ballerup, Danmark

Machine Learning og kunstig intelligens er ikke længere bare hype. Det er et værktøj, der for eksempel kan hjælpe dig med at give dine kunder individualiserede og relevante tilbud – og dermed øge både salg og kundetilfredshed. Alle etablerede virksomheder kan drage fordel af Machine Learning uden at skulle lave om på forretningsmodellen eller produkterne. Machine Learning muliggør automatiseringen af gentagende og tidskrævende opgaver og kan give ny viden om forbrugeradfærd gennem forudsigelser. Det kan føre til besparelser og større overskud.

Sæt kursen for din digitale fremtid

access_time6. mar 08:30
place Amager Blvd. 70, 2300 København, Danmark

Computerworld Summit 2019 klæder dig som it-professionel på til at vælge den rigtige digitale vej for dig og din organisation. For digitaliseringen er rykket ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden. Det er godt, for en succesfuld digitalisering kan udgøre forskellen mellem ordinær og ekstraordinær. Derfor handler det først og fremmest om at forstå, vælge og bruge teknologien rigtigt. Det er det, som vi kalder de store ideer, som man skal beherske for at skabe succes. På Computerworld Summit sætter vi derfor ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum.

Digital Agenda 2019

access_time7. mar 09:30
place Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København, Danmark

Digital Agenda 2019 fokuserer på nye teknologier og kreative tilgange til at skabe innovative virksomheder. Eksperter, visionære ledere og opfindere fra hele verden vil samles til konferencen for at dele deres viden i forsøg på at inspirere deltagerne og gøre dem klar til den næste digitale bølge. Robotteknologi, kunstig intelligens samt digitale forretningsmodeller og tranformation er blot få af de emner der tages op til konferencen.

OffDig 2019

access_time13. mar 09:00
place Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus, Danmark

Konference den 13. - 14. marts 2019 Endnu engang byder DANSK IT velkommen til to spændende dage i Aarhus med højt fagligt indhold, networking og erfaringsudveksling. Med mere end 1500 deltagere er 'Offentlig digitalisering' den største danske konference, der stiller skarpt på digitaliseringen af den offentlige sektor.