Alle kommende events

Kommunernes It-arkitekturnetværk 2021 - 2. netværksmøde i Kombit

access_time14. jun 10:00
Kombit

KL, KOMBIT og KIT@ udbyder igen i 2021 Kommunernes It-arkitekturnetværk. Sammen kan vi komme længere med at få sammenhængende it-løsninger, når vi som kommuner, KL og KOMBIT samarbejder og videndeler om, hvordan vi anskaffer og bruger den fælleskommunale rammearkitektur og infrastruktur. Derfor er det en god idé, at alle kommuner er med i Kommunernes It-arkitekturnetværk. Et vigtigt forum, hvor vi kan udveksle viden og konkrete erfaringer med den fælleskommunale rammearkitektur og it-arkitektur generelt.

Konference: Offentlig Digitalisering 2021

access_time6. sep 09:00
place Aarhus
Dansk IT

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen - du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen. På OffDig 2021 får du først og fremmest mulighed for at deltage på den fysiske konference i Aarhus den 6. – 7. september.

Dansk IT-arrangement: Når der går sport i digitalisering

access_time8. okt 10:00
place Vermundsgade 38A, st.tv, 2100 København Ø, Danmark
Dansk IT

Hør hvordan Brøndby IF har gentænkt deres IT-landskab så det understøtter arbejdet med data og algoritmer og på tværs af organisationen skaber sportslig og kommerciel værdi. En fodboldkamp genererer mere end 3,5 mio. data - forestil dig nu, hvilken værdi det giver, at man forud for en kamp kan bruge hardcore tal til at lægge sin spilmæssige strategi og drage fordel. Man kan overvåge det fysiologiske niveau i truppen, spillernes præstation og stressniveau, analysere løbe- og spilmønstre hos modstanderen og meget andet.

Online: Udbudsoverblik

access_time18. nov 09:00
place Slotsholmsgade, 1216 København, Danmark
IT-Branchen

IT-branchen og Dansk Erhverv afholder deres årlige Udbudsoverblik. Deltag og her it-indkøbere fortælle om deres kommende it-udbud. Tilmeld dig her.