Alle kommende events

Kommunernes Digitaliseringstræf 2020

access_time23. apr 10:00
place Odense

Danmark er førende inden for offentlig digitalisering, men hvad kræver det at fastholde denne førerposition? Hvordan kan kommunerne anvende teknologi til at løse de aktuelle klimaudfordringer og udfordringer på velfærdsområderne? Hvordan prioriterer vi? Hvilken retning skal vi gå i? Hvordan bliver vi bedre til at videndele og lære af hinandens erfaringer?

Virtuel konference: Automatisering i den finansielle sektor

access_time28. apr 12:00
place København

Automatisering er et begreb, der har bredt sig overalt de seneste år - ikke mindst i den finansielle sektor. Mange former for automatisering baserer sig på modne, hvis ikke ligefrem ældre, teknologier, og nyt kommer til som Machine Learning, AI og ikke mindst data. Den amerikanske finansielle sektor har i dag ligeså mange ansatte som for 50 år siden - automatiseringer og teknologier uanset.

Masterclass om ledelse af digitalisering

access_time29. apr 09:00
place Weidekampsgade 10, 2300 København, Danmark

KL’s masterclass om ledelse af digitalisering er til dig, der har mærket behovet for mere viden om de digitale trends og den digitale transformation. KL’s masterclass i ledelse af digitalisering er til dig, der har mærket behovet for mere viden om de digitale trends og den digitale transformation. Du får input til og forståelse for, hvordan nye digitale teknologier kan give værdi for borgerne i din kommune. Du lærer at lave en digitaliserings-strategi og beskrive en idé.

Marketingcamp 2020

access_time19. maj 09:00
place Rued Langgaards Vej 7, 2300 København, Danmark

8 intense timer med online marketing MarketingCamp er til dig, der er træt af varm luft på poser. Alle oplægsholdere lover at komme med konkrete takes. Konkrete tips og tricks der giver din online markedsføring kant. MarketingCamp er for dig, der sidder med fingrene i markedsføring til hverdag. Webshopejeren, der lige er startet. Webmasteren, der er godt i gang.

GENUDBUD AF IT-KONTRAKTER

access_time26. maj 09:00
place Philip Heymans Alle 7, 2900 Hellerup, Danmark

Få en grundig indføring i, hvordan du forbereder og tilrettelægger et genudbud af en it-kontrakt. Genudbud af it-kontrakter er ofte kendetegnet ved en kompliceret proces.