Alle kommende events

ITU ESPRESSO - Talk: Hvad kan danske virksomheder lære af de globale tech hubs?

access_time26. jan 14:00
place København
IT-Universitetet

Denne online-talk er et led i IT-universitetets nye online talk-serie ITU ESPRESSO, som er henvendt de, der arbejder med digitalisering. Denne gang ser lektor og linjeleder af Master i it-ledelse, Lars Rune Christensen, nærmere på, hvad danske virksomheder kan lære af udlandets mest succesfulde tech hubs og deres tilgange til digital transformation. I en samtale med journalist Pernille Enggaard forklarer Lars Rune Christensen, hvordan danske virksomhedsledere kan gør brug af den systematiske tilgang for at drive innovation og digital transformation.

Tech Talk: SDG og systemisk bæredygtighed, case: datacentre og digitalisering

access_time24. feb 15:00
place København
ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber

Dette onlineseminar præsenterer eksperter fra ATV og Viegang Maagøe, der diskuterer en ny analyse af et systematisk bæredygtighedsperspektiv på datacentre og digitalisering. ATV's temagruppe 'Teknologi for bæredygtighed' har en ambition om at udvikle metoder, der tager højde for de 17 SDG'er (FN's bæredygtighedsmål), når der skal tage beslutninger helt ned på specifikke teknologier og teknologiværdikæder. Første skridt er et et pilotprojekt med fokus på datacentre og digitalisering, som temagruppen har udviklet i samarbejdet med Viegand Maagøe og en række af ATV’s andre temaer bl.a.

Konference: Offentlig Digitalisering 2021

access_time6. sep 09:00
place Aarhus
Dansk IT

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen - du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen. På OffDig 2021 får du først og fremmest mulighed for at deltage på den fysiske konference i Aarhus den 6. – 7. september.

Online: Udbudsoverblik

access_time18. nov 09:00
place Slotsholmsgade, 1216 København, Danmark
IT-Branchen

IT-branchen og Dansk Erhverv afholder deres årlige Udbudsoverblik. Deltag og her it-indkøbere fortælle om deres kommende it-udbud. Tilmeld dig her.