Alle kommende events

Sund fornuft – et helikopterperspektiv på it-afdelingen anno 2021

access_time23. sep 13:00
place Viby
DigitalLead

Til dette oplæg hører du om at optimere it-afdelingen anno 2021 og skabe værdi gennem it-innovation. For det meste har vi så travlt med at passe vores arbejde, at vi ironisk nok ikke rigtig får lavet noget, der for alvor peger fremad. Skal vi forbedre ”time to market”, og skal vi påtage os ansvaret for, at virksomheden har den optimale it-understøttelse, må vi tage et opgør med magiske cirkler, innovationsteater og døde enhjørninger. Oplægsholderen Ursula Krogsbøll har en Master i it-ledelse og strategi fra it-universitetet i København.

Sund fornuft – et helikopterperspektiv på it-afdelingen anno 2021

KOMBIT's Data- og Infrastrukturdag

access_time27. sep 09:30
place Nyborg
Kombit

Data- og Infrastrukturdagen tager i år udgangspunkt i temaet »værdiskabelse«. Dagen er dedikeret til at stille skarpt på kommunernes og leverandørernes tilslutning til og anvendelse af den fælleskommunale infrastruktur og hvordan den konkret skaber værdi – det handler kort sagt om værdiskabelse og forudsætningerne for værdiskabelse. For at gøre det lettere for kommuner og leverandører at finde hinanden, tilbyder vi hver leverandør et spot på ’markedspladsen’ i form af et cafébord. Her kan du fx også møde KDIs produktejere og de nyligt etablerede referencegrupper.

KOMBIT's Data- og Infrastrukturdag

Schrems II-dommen – få styr på konsekvenserne i din kommune

access_time27. sep 14:00

Få den nyeste viden om databeskyttelse så din kommune er skarpe på reglerne i brugen af cloudløsninger. Indhold EU-domstolen har truffet afgørelse i den såkaldte "Schrems II-sag". Afgørelsen har betydning for kommunernes aftaler med deres databehandlere, når der overføres persondata til USA og andre tredjelande, fx via cloud-løsninger. Kom online med Komponent, hvor vi sætter fokus på Schrems II-dommens store konsekvenser for kommunernes brug af cloud-leverandører, herunder hvad kommunerne skal være opmærksomme i forhold til 1. persondata og GDPR til USA og tredjelande 2.

Schrems II-dommen – få styr på konsekvenserne i din kommune

Dansk IT-arrangement: Når der går sport i digitalisering

access_time8. okt 10:00
place København
Dansk IT

Hør hvordan Brøndby IF har gentænkt deres IT-landskab så det understøtter arbejdet med data og algoritmer og på tværs af organisationen skaber sportslig og kommerciel værdi. En fodboldkamp genererer mere end 3,5 mio. data - forestil dig nu, hvilken værdi det giver, at man forud for en kamp kan bruge hardcore tal til at lægge sin spilmæssige strategi og drage fordel. Man kan overvåge det fysiologiske niveau i truppen, spillernes præstation og stressniveau, analysere løbe- og spilmønstre hos modstanderen og meget andet.

Dansk IT-arrangement: Når der går sport i digitalisering

Webinar: Brugen af kunstig intelligens i den offentlige forvaltning

access_time29. okt 10:00

Der er de senere år implementeret machine learning / kunstig intelligens i den offentlige forvaltning til fx beslutningsunderstøttelse af sagsbehandlingen, visitering af offentlige ydelser og administrative effektiviseringer. Denne formiddag vil du få viden om, hvad teknologien machine learning / kunstig intelligens er, og hvilke juridiske og etiske problematikker du skal være opmærksom på, når teknologien implementeres i din organisation. Du vil møde lektor Mette Langelund Klit og lektor Nina Rasmussen fra Organisation og Forvaltning, Københavns Professionshøjskoles videreuddannelse. Progr

Webinar: Brugen af kunstig intelligens i den offentlige forvaltning