Web Dagen 2020

Body

Webdagen er den årlige konference for dig, som arbejder med offentlige websites og andre digitale platforme.

Det er en inspirationsdag, hvor du hører om nye tendenser og skarpe cases fra ind- og udland og udveksler erfaringer med dine kolleger i kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer.

Webdagen samler webredaktører, kommunikationskonsulenter, digitaliseringsmedarbejdere, projektledere – kort sagt alle der arbejder med det klassiske website, digitale selvbetjeningsløsninger, apps, sociale medier og andre digitale kanaler.

Vi kommer omkring spørgsmål som: Hvor står den offentlige hjemmeside lige nu, og skal din organisation overhovedet have et website i fremtiden? Hvilke nye krav og tendenser er på vej, som kommer til at præge vores arbejde i fremtiden? Taler vi brugernes sprog, og hvordan sørger vi for, at de finder det indhold, de leder efter?

Det offentlige digitale landskab har aldrig været mere vidtfavnende og broget, end det er nu, og det kræver en god værktøjskasse at bevare overblikket.

Vi ved at du har en travl hverdag, og at du konstant udfordres af ny lovgivning, teknologier, effektiviseringer og organisationsændringer.

Webdagen er en hjælp til at plukke ud og prioritere værktøjer, som du bør overveje at bruge, så du lægger din energi det rigtige sted. Det er den dag på året, hvor du får de bedste tips og teknikker, som hjælper dig videre i dit arbejde.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-02-26 08:30:002020-02-26 16:30:00Title Webdagen er den årlige konference for dig, som arbejder med offentlige websites og andre digitale platforme. Det er en inspirationsdag, hvor du hører om nye tendenser og skarpe cases fra ind- og udland og udveksler erfaringer med dine kolleger i kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer. Webdagen samler webredaktører, kommunikationskonsulenter, digitaliseringsmedarbejdere, projektledere – kort sagt alle der arbejder med det klassiske website, digitale selvbetjeningsløsninger, apps, sociale medier og andre digitale kanaler. Vi kommer omkring spørgsmål som: Hvor står den offentlige hjemmeside lige nu, og skal din organisation overhovedet have et website i fremtiden? Hvilke nye krav og tendenser er på vej, som kommer til at præge vores arbejde i fremtiden? Taler vi brugernes sprog, og hvordan sørger vi for, at de finder det indhold, de leder efter? Det offentlige digitale landskab har aldrig været mere vidtfavnende og broget, end det er nu, og det kræver en god værktøjskasse at bevare overblikket. Vi ved at du har en travl hverdag, og at du konstant udfordres af ny lovgivning, teknologier, effektiviseringer og organisationsændringer. Webdagen er en hjælp til at plukke ud og prioritere værktøjer, som du bør overveje at bruge, så du lægger din energi det rigtige sted. Det er den dag på året, hvor du får de bedste tips og teknikker, som hjælper dig videre i dit arbejde. Østerøvej 121, 5800 Nyborg, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place