Version2 Briefing: Netværk, IT-sikkerhed og outsourcing i det offentlige (i Gladsaxe)

Body

Elementer som netværk, IT-sikkerhed, datacenter og outsourcing er en vigtig del af en velfungerende IT-infrastruktur. Mange IT-afdelinger i det offentlige er i disse år udfordret af at skulle opgradere og fremtidssikre deres IT-infrastruktur både i forhold til driftssikkerhed og driftsøkonomi. Samtidig hermed skal løsningerne efterleve komplekse krav i relation til lovgivningen og slutbrugernes behov.

 

Med Datakommunikationsaftalen samt SKI 02.22 og den nye 50.07 aftale, kan man som IT-afdeling i det offentlige benytte Global Connect som leverandør af netværk, internet, Anti-DDoS samt datacenter og Netteam som leverandør på netværksprodukter og IT-sikkerhedsprodukter. Det betyder, at det vil det være muligt både at købe enkelte produkter, tilbehør og samlede løsninger på SKI aftalerne.

 

På denne Version2 Briefing, som i samarbejde med Netteam og Global Connect afholdes i Fredericia den 6. februar fra kl 8.30 - 14.30, får du praktisk indsigt i SKI 50.07 og 02.22 aftalerne, og du får inspiration og hands-on eksempler på hvordan Netteam og Global Connect kan levere it til offentlige it-afdelinger.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-02-25 08:30:002020-02-25 14:30:00Title Elementer som netværk, IT-sikkerhed, datacenter og outsourcing er en vigtig del af en velfungerende IT-infrastruktur. Mange IT-afdelinger i det offentlige er i disse år udfordret af at skulle opgradere og fremtidssikre deres IT-infrastruktur både i forhold til driftssikkerhed og driftsøkonomi. Samtidig hermed skal løsningerne efterleve komplekse krav i relation til lovgivningen og slutbrugernes behov.   Med Datakommunikationsaftalen samt SKI 02.22 og den nye 50.07 aftale, kan man som IT-afdeling i det offentlige benytte Global Connect som leverandør af netværk, internet, Anti-DDoS samt datacenter og Netteam som leverandør på netværksprodukter og IT-sikkerhedsprodukter. Det betyder, at det vil det være muligt både at købe enkelte produkter, tilbehør og samlede løsninger på SKI aftalerne.   På denne Version2 Briefing, som i samarbejde med Netteam og Global Connect afholdes i Fredericia den 6. februar fra kl 8.30 - 14.30, får du praktisk indsigt i SKI 50.07 og 02.22 aftalerne, og du får inspiration og hands-on eksempler på hvordan Netteam og Global Connect kan levere it til offentlige it-afdelinger. Turbinevej 1, 2860 Søborg, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place