Tech Talk: SDG og systemisk bæredygtighed, case: datacentre og digitalisering

Body

Dette onlineseminar præsenterer eksperter fra ATV og Viegang Maagøe, der diskuterer en ny analyse af et systematisk bæredygtighedsperspektiv på datacentre og digitalisering.

ATV's temagruppe 'Teknologi for bæredygtighed' har en ambition om at udvikle metoder, der tager højde for de 17 SDG'er (FN's bæredygtighedsmål), når der skal tage beslutninger helt ned på specifikke teknologier og teknologiværdikæder.

Første skridt er et et pilotprojekt med fokus på datacentre og digitalisering, som temagruppen har udviklet i samarbejdet med Viegand Maagøe og en række af ATV’s andre temaer bl.a. ATV-rådet, ATV’s digitale vismænd og Fremtidens produktion.

Læs mere her, og tilmeld dig her.

Læs mere
Tilføj til kalender2021-02-24 15:00:002021-02-24 17:00:00Title Dette onlineseminar præsenterer eksperter fra ATV og Viegang Maagøe, der diskuterer en ny analyse af et systematisk bæredygtighedsperspektiv på datacentre og digitalisering. ATV's temagruppe 'Teknologi for bæredygtighed' har en ambition om at udvikle metoder, der tager højde for de 17 SDG'er (FN's bæredygtighedsmål), når der skal tage beslutninger helt ned på specifikke teknologier og teknologiværdikæder. Første skridt er et et pilotprojekt med fokus på datacentre og digitalisering, som temagruppen har udviklet i samarbejdet med Viegand Maagøe og en række af ATV’s andre temaer bl.a. ATV-rådet, ATV’s digitale vismænd og Fremtidens produktion. Læs mere her, og tilmeld dig her. Frederiksholms Kanal 30, 1220 København, Danmark ATV - Akademiet for de Tekniske VidenskaberEurope/Copenhagenpublic
Place