Projekt:værktøjsdagen

Body

Kom med på årets konference for projektledere
Den 20. november 2019 byder vi velkommen til 10 års jubilæet for Projekt:værktøjsdagen på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Vi har skabt en dag, hvor du bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige, og hvor du møder andres erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle dem.

På Projekt:værktøjsdagen er videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation.

Ud over kundecase-præsentationer, workshops og 1:1 sessions er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking.

Projekt:værktøjsdagen arrangeres af Teknologiens Mediehus |Ingeniøren og projekt:netværket

PVD
Illustration: EC

 

Den 20. november 2019 kl. 8.30 – 17.45

Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Danmark


Pris
Standardprisen er 2.495 kr. ekskl. moms.

Early Bird-prisen er 1.995 kr. ekskl. moms og kan købes til og med den 15. oktober.

Har du en VIP-kode? Klik her

Tag hele afdelingen med
Er I en større gruppe på minimum fire personer, kan I få grupperabat. Kontakt os på event@ing.dk

Læs mere
Tilføj til kalender2019-11-20 08:30:002019-11-20 17:45:00Title Kom med på årets konference for projektledere Den 20. november 2019 byder vi velkommen til 10 års jubilæet for Projekt:værktøjsdagen på Tivoli Hotel & Congress Center i København. Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Vi har skabt en dag, hvor du bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige, og hvor du møder andres erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle dem. På Projekt:værktøjsdagen er videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation. Ud over kundecase-præsentationer, workshops og 1:1 sessions er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking. Projekt:værktøjsdagen arrangeres af Teknologiens Mediehus |Ingeniøren og projekt:netværket Illustration: EC   Den 20. november 2019 kl. 8.30 – 17.45 Tivoli Hotel & Congress Center Arni Magnussons Gade 2 1577 København V Danmark Pris Standardprisen er 2.495 kr. ekskl. moms. Early Bird-prisen er 1.995 kr. ekskl. moms og kan købes til og med den 15. oktober. Har du en VIP-kode? Klik herTag hele afdelingen med Er I en større gruppe på minimum fire personer, kan I få grupperabat. Kontakt os på event@ing.dk Arni Magnussons Gade 2, 1577 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place