Masterclass om ledelse af digitalisering

Body

KL’s masterclass om ledelse af digitalisering er til dig, der har mærket behovet for mere viden om de digitale trends og den digitale transformation.

KL’s masterclass i ledelse af digitalisering er til dig, der har mærket behovet for mere viden om de digitale trends og den digitale transformation. Du får input til og forståelse for, hvordan nye digitale teknologier kan give værdi for borgerne i din kommune. Du lærer at lave en digitaliserings-strategi og beskrive en idé. Du arbejder med, hvordan du kan eksekvere strategien og skabe den digitale transformation og forandring i din egen kommunale virkelighed. Du får således den nyeste viden om, hvordan du skal agere som leder i relation til digitalisering, så du bedst muligt får forandring til at ske.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-04-29 09:00:002020-05-14 16:00:00Title KL’s masterclass om ledelse af digitalisering er til dig, der har mærket behovet for mere viden om de digitale trends og den digitale transformation. KL’s masterclass i ledelse af digitalisering er til dig, der har mærket behovet for mere viden om de digitale trends og den digitale transformation. Du får input til og forståelse for, hvordan nye digitale teknologier kan give værdi for borgerne i din kommune. Du lærer at lave en digitaliserings-strategi og beskrive en idé. Du arbejder med, hvordan du kan eksekvere strategien og skabe den digitale transformation og forandring i din egen kommunale virkelighed. Du får således den nyeste viden om, hvordan du skal agere som leder i relation til digitalisering, så du bedst muligt får forandring til at ske. Weidekampsgade 10, 2300 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place