Konference: Offentlig Digitalisering 2021

Body

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen - du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

På OffDig 2021 får du først og fremmest mulighed for at deltage på den fysiske konference i Aarhus den 6. – 7. september. Derudover får du adgang til et digitalt mødested og et fagligt fællesskab - OffDig-universet. Her får du indsigt i relevante cases og fagligt indhold, der er med til at give dig kompetencerne til at tackle digitale udfordringer nu og i fremtiden.

OffDig samler omkring 1.600 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse.

Læs mere her.

Læs mere
Tilføj til kalender2021-09-06 09:00:002021-09-07 16:00:00Title OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen - du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen. På OffDig 2021 får du først og fremmest mulighed for at deltage på den fysiske konference i Aarhus den 6. – 7. september. Derudover får du adgang til et digitalt mødested og et fagligt fællesskab - OffDig-universet. Her får du indsigt i relevante cases og fagligt indhold, der er med til at give dig kompetencerne til at tackle digitale udfordringer nu og i fremtiden. OffDig samler omkring 1.600 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse. Læs mere her. Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus, Danmark Dansk ITEurope/Copenhagenpublic
Place