Ehandelsdagen 2020 - Konference

Body

Vækst din forretning med værdiskabende foredrag og mød andre ekøbmænd. En dag med 17 værdiskabende foredrag og netværk i verdensklasse. Kom og giv din forretning et boost i den rigtige retning.

Billede fjernet.Konferencen er målrettet ekøbmænd, som sælger fysiske produkter online. Så har du en webshop eller arbejder for en webshop og har ambitioner om at vækste, så er konferencen noget for dig. Indholdet på dagen er ikke trends og tendenser, men hard core salgs- og optimeringstips til hvordan du kan sælge mere og/eller optimerer dit salg og skabe bedre bundlinje – og gerne allerede fra i morgen.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-02-06 08:15:002020-02-06 20:00:00Title Vækst din forretning med værdiskabende foredrag og mød andre ekøbmænd. En dag med 17 værdiskabende foredrag og netværk i verdensklasse. Kom og giv din forretning et boost i den rigtige retning. Konferencen er målrettet ekøbmænd, som sælger fysiske produkter online. Så har du en webshop eller arbejder for en webshop og har ambitioner om at vækste, så er konferencen noget for dig. Indholdet på dagen er ikke trends og tendenser, men hard core salgs- og optimeringstips til hvordan du kan sælge mere og/eller optimerer dit salg og skabe bedre bundlinje – og gerne allerede fra i morgen. Skyttevej 12, 7800 Skive, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place