E-HANDELSKONFERENCEN 2020 i KØBENHAVN

Body

E-handelskonferencen er den største konference for dansk e- og detailhandel og bliver for 15. gang afholdt af FDIH. Talerrækken vil spænde fra internationale eksperter over skarpe digitale købmænd til visionære ledere. 

De godt 1000 deltagere til denne fantastiske dag i Øksnehallens unikke omgivelser får rig mulighed for at netværke med branchens skarpeste hoveder og blive fagligt inspireret af vores samarbejdspartnere, der står klar til at tale med dig på dagen.

Hvad kan du tage med hjem fra konferencen?

  • Praktiske værktøjer, løsninger og strategier til at løse e-handelsudfordringer inden for din branche
  • Detaljer om og forståelse for virkemidlerne ved de nyeste digitale kanaler
  • Udvidet netværk i branchen

Hvem er konferencen for?

  • Ledende medarbejdere i e- og detailhandelsvirksomheder
  • Ledere og medarbejdere indenfor marketing, kommunikation og salg
  • Personer der arbejder med e-handel i virksomheden
  • Personer der gerne vil være endnu dygtigereøkn
Læs mere
Tilføj til kalender2020-10-29 09:00:002020-10-29 18:30:00Title E-handelskonferencen er den største konference for dansk e- og detailhandel og bliver for 15. gang afholdt af FDIH. Talerrækken vil spænde fra internationale eksperter over skarpe digitale købmænd til visionære ledere.  De godt 1000 deltagere til denne fantastiske dag i Øksnehallens unikke omgivelser får rig mulighed for at netværke med branchens skarpeste hoveder og blive fagligt inspireret af vores samarbejdspartnere, der står klar til at tale med dig på dagen. Hvad kan du tage med hjem fra konferencen? Praktiske værktøjer, løsninger og strategier til at løse e-handelsudfordringer inden for din branche Detaljer om og forståelse for virkemidlerne ved de nyeste digitale kanaler Udvidet netværk i branchen Hvem er konferencen for? Ledende medarbejdere i e- og detailhandelsvirksomheder Ledere og medarbejdere indenfor marketing, kommunikation og salg Personer der arbejder med e-handel i virksomheden Personer der gerne vil være endnu dygtigereøkn Halmtorvet 11, 1700 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place