E-HANDEL DANMARK 2020 I AARHUS

Body

E-handelskagen vokser og vokser, men hvordan sikrer du, at du også i fremtiden kan få et flot stykke af kagen? Det kan du blive klogere på, når vi slår dørene på til E-handel Danmark i Smilets by 26. marts. Vi har nemlig inviteret en række eksperter og specialister på scenen for at servere de nyeste tendenser og teknologier indenfor e-handelsverdenen.

Mange flere cases

Det er svært at spå. Især om fremtiden.

Men et kvalificeret bud er, at gamification, marketing-automation og abonnementsmodeller bliver en endnu større del af fremtidens e-handel. Derfor har vi inviteret LeadFamly, Apsis og Goodiebox på scenen for at give dig viden, tips og værktøjer. De er dog langt fra de eneste, der griber mikrofonen på konferencen. Vi har nemlig skruet op for cases, så vi sikrer, at du får brugbar viden og håndgribelige værktøjer med hjem.

Vi har også sammensat et line-up af samarbejdspartnere, der ikke er set stærkere, siden De Hvi’e fra AGF snuppede medaljer i 1997. De står alle klar til at vise dig de nyeste redskaber og teknologier, der kan sikre dig et stykke e-handelskage.

Vi glæder os til at se dig til en dag i Smilets by!

Hvem er dagen for?

  • Ledende medarbejdere i e- og detailhandelsvirksomheder
  • Ledere og medarbejdere indenfor marketing, kommunikation og salg
  • Alle der arbejder med e-handel og ønsker at have fingeren på pulsen
Læs mere
Tilføj til kalender2020-03-26 08:30:002020-03-26 16:30:00Title E-handelskagen vokser og vokser, men hvordan sikrer du, at du også i fremtiden kan få et flot stykke af kagen? Det kan du blive klogere på, når vi slår dørene på til E-handel Danmark i Smilets by 26. marts. Vi har nemlig inviteret en række eksperter og specialister på scenen for at servere de nyeste tendenser og teknologier indenfor e-handelsverdenen. Mange flere cases Det er svært at spå. Især om fremtiden. Men et kvalificeret bud er, at gamification, marketing-automation og abonnementsmodeller bliver en endnu større del af fremtidens e-handel. Derfor har vi inviteret LeadFamly, Apsis og Goodiebox på scenen for at give dig viden, tips og værktøjer. De er dog langt fra de eneste, der griber mikrofonen på konferencen. Vi har nemlig skruet op for cases, så vi sikrer, at du får brugbar viden og håndgribelige værktøjer med hjem. Vi har også sammensat et line-up af samarbejdspartnere, der ikke er set stærkere, siden De Hvi’e fra AGF snuppede medaljer i 1997. De står alle klar til at vise dig de nyeste redskaber og teknologier, der kan sikre dig et stykke e-handelskage. Vi glæder os til at se dig til en dag i Smilets by! Hvem er dagen for? Ledende medarbejdere i e- og detailhandelsvirksomheder Ledere og medarbejdere indenfor marketing, kommunikation og salg Alle der arbejder med e-handel og ønsker at have fingeren på pulsen Skovbrynet 5, 8000 Aarhus, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place