Digital Vækst 2020

Body

Digital Vækst 2020 giver dig viden og inspiration på en helt ny måde

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. Det gælder den lille start-up, der er født med en digital forretningsmodel. Og det gælder i lige så høj grad den klassiske virksomhed, der har erkendt, at den bliver nødt til at transformere sin måde at drive forretning på. Men hvordan bygger de nye virksomheder deres digitale DNA? Og hvordan tilegner de traditionelle virksomheder sig en ægte digital identitet?

Vi ved også, at digitaliseringen er rykket ud af it-afdelingen og i stedet har spredt sig i resten af virksomheden. Det er som udgangspunkt godt, for det øger alt andet lige chancen for, at den digitale transformation lykkes. Og faktum er, at succesfuld digitalisering i sidste ende kan udgøre forskellen mellem ’ordinær’ og ’ekstraordinær’.

Og endelig ved vi, at teknologiernes hastige udvikling drastisk ændrer virksomhedernes muligheder og organisationsformer. Det åbne spørgsmål er, hvordan virksomhederne leder den hastige forandring i organisationen? Hvilke strategiske holdepunkter og pejlemærker har de? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

Sammen finder vi svarene på konferencen Digital Vækst 2020 i Børssalen den 16. januar 2020.

Læs mere
Tilføj til kalender2020-01-16 09:00:002020-01-16 15:45:00Title Digital Vækst 2020 giver dig viden og inspiration på en helt ny måde Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. Det gælder den lille start-up, der er født med en digital forretningsmodel. Og det gælder i lige så høj grad den klassiske virksomhed, der har erkendt, at den bliver nødt til at transformere sin måde at drive forretning på. Men hvordan bygger de nye virksomheder deres digitale DNA? Og hvordan tilegner de traditionelle virksomheder sig en ægte digital identitet? Vi ved også, at digitaliseringen er rykket ud af it-afdelingen og i stedet har spredt sig i resten af virksomheden. Det er som udgangspunkt godt, for det øger alt andet lige chancen for, at den digitale transformation lykkes. Og faktum er, at succesfuld digitalisering i sidste ende kan udgøre forskellen mellem ’ordinær’ og ’ekstraordinær’. Og endelig ved vi, at teknologiernes hastige udvikling drastisk ændrer virksomhedernes muligheder og organisationsformer. Det åbne spørgsmål er, hvordan virksomhederne leder den hastige forandring i organisationen? Hvilke strategiske holdepunkter og pejlemærker har de? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse? Sammen finder vi svarene på konferencen Digital Vækst 2020 i Børssalen den 16. januar 2020. Slotsholmsgade 1, 1216 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place