business Mere om Systematic
Systematic, logo

Dansk it-udvikler som siden etableringen i 1985 har udviklet sig til en international it-virksomhed, der fokuserer på fem kerneforretningsområder: Digitalisation, Healthcare, Defence, Intelligence & National Security og Library & Learning.

I dag har Systematic mere end 1000 medarbejdere af 27 forskellige nationaliteter og kontorer i 12 lande. Systematics løsninger er solgt til kunder i over 50 lande. 

listOmtale af Systematic

Frederikshavn Kommune får nyt borgerjournalsystem

Daniel Schlosser , Redaktionsassistent , 13. feb 2020 12:51

Frederikshavn Kommune har netop indkøbt det nye borgerjournalsystem til social-, sundheds- og omsorgsområdet Columna Cura, som er udvidklet af den danske softwarevirksomhed Systematic, lyder det i en pressemeddelelse fra virksomheden. Frederikshavn Kommune bliver dermed den 33. kommune i Danmark, der anvender det nye system, og den femte nordjyske kommune, hvor også Hjørring, Thisted, Vesthimmerland og Aalborg anvender systemet. »Efter en grundig udbudsproces har vi besluttet, at Columna Cura skal være vores fremtidige omsorgssystem.

Danske Commodities adm. direktør træder ind i Systematics bestyrelse

Daniel Schlosser , Redaktionsassistent , 23. apr 2020 10:44

Helle Østergaard Kristiansen, adm. direktør i Danske Commodities, kommer til som det 7. medlem af Systematics bestyrelse, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Helle Østergaard Kristiansen er uddannet Cand.Merc.Aud og begyndte sin karriere i finassektoren, hvor hun arbejdede med risiko og compliance. Siden 2019 har hun været adm. direktør i Danske Commodities efter at stifter og medejer Henrik Lind solgte virksomheden til norske Equinor.