business Mere om Microsoft
Thumbnail
Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

Microsoft Corporation er et af verdens største it-firmaer med base i Redmond ved Seattle i delstaten Washington i det nordvestlige USA.

Microsoft har været repræsenteret i Norden siden 1985 da datterselskabet Kista blev oprettet i Stockholm. I 1989 blev det danske datterselskab Microsoft Danmark med hovedkontor i Hellerup oprettet. Desuden har selskabet en udviklingsafdeling i Vedbæk nord for København. Afdelingerne i Vedbæk og Hellerup er nu nedlagt til fordel for et nyt hovedkvarter i Lyngby åbnet i 2015. 

Microsoft leverer blandt andet styresystemer (Windows), internetbrowsere (Explorer og Edge) og Office-pakken indeholdende Word, Excel, PowerPoint mm.

 

listOmtale af Microsoft

Leverandører giver Schrems II-'garantier': Her er de nødvendige spørgsmål, du skal stille

23. mar 2021 17:53

»If you want a guarantee, buy a toaster,« lyder det tørt fra Clint Eastwood, der i rollen som den benhårde strømer Nick Pulovski skal oplære en ung Charlie Sheen i 90’er-filmen 'The Rookie'. Men det er ikke kun brødristere, der bliver plastret til i garantier. For tiden gør en række cloud-leverandører ivrige forsøg på det samme som en form for modgift mod Schrems II-dommen, der har gjort overførsler af persondata til tredjelande som USA til en besværlig affære.

Microsoft Danmark får ny administrerende direktør

26. jun 2019 15:02

Pr. 1. juli overtager Nana Bule posten som administrerende direktør for Microsoft Danmark. Det sker i forbindelse med, at den nuværende direktør Marianne Dahl er blevet forfremmet til Vice President for Sales, Marketing & Operations for Microsoft i Vesteuropa. Det skriver Microsoft i en pressemeddelelse. Nana Bule har været ansat i Microsoft Danmark siden 2010, hvor hun senest har besiddet en kombineret stilling med COO- og CMO-funktioner.