business Mere om KPMG
business Mere om KPMG

KPMG er en sammenslutning af individuelle revisionsvirksomheder, der blandt andet rådgiver inden for inden for energi og naturressourser, NewTech m.m.. De dækker 155 lande og har cirka 174.000 ansatte. 

KPMG er forbogstaverne på sammenslutningens grundlægger og står for Klynveld, Peat, Marwick og Goerdeler.

De tre førstnævnte stammer fra revisionsfirmaerne:

  • Klynveld Kraayenhof & Co., grundlagt i Amsterdam 
  • William Barclay Peat & Co., grundlagt i London
  • Marwick, Mitchell & Co., grundlagt i New York

Goerdeler referer til til Dr. Reinhard Goerdeler, som krediteres for at have skabt grobunden for KMG fusionen. 

listOmtale af KPMG

Leverandører valgt til genudbud af Statens Lønløsning

13. sep 2019 10:01

Tre levereandører er blevet prækvalificeret til udbuddet af Statens Lønløsning, som Moderniseringsstyrelsen sendte i udbud i starten af juli 2019. På baggrund af de indkomne prækvalifikationsanmodninger har styrelsen nu udvalgt tre ansøgere, som opfordres til at afgive tilbud. -DXC Technology Danmark A/S, med Scott/Tiger A/S, KPMG P/S og Netcompany A/S som underleverandører -KMD A/S, med IBM Danmark ApS som underleverandør -Silkeborg Data, med CGI Danmark A/S og JN Data A/S som underleverandører Tilbudsfristen for første forhandlingstilbud er sat til fredag den 8. november 2019, kl.

Giv din elendige chatbot lidt kærlighed

14. jun 2021 05:00

Conversational AI og chatbots har et enormt potentiale og bør anvendes af langt flere organisationer, end det er tilfældet i dag. Det skriver manager Linea Svendsen og developer Kevin Lopes i KPMG Danmark i dette synspunkt, hvor de bl.a. giver tre pointer til implementeringen af chatbots.