business Mere om KL
Kommunernes Landsforening, KL

KL er interesse- og medlemsorganisation for de 98 kommuner i Danmark.

KL består af en politisk ledelse og knap 400 medarbejdere, der samarbejde tæt med kommunerne og arbejder med at styrke og udvikle det danske kommunestyre.

listOmtale af KL

AFLYST - Digitalisering og mennesker

access_time30. mar 09:00
place Fredericia
KL

Med de digitale løsninger følger også nye arbejdsgange og måder at organisere sig på, nye kompetencer og fagligheder og nye måder at kommunikere og samarbejde med borgere, virksomheder og andre offentlige organisationer. Mandag den 30. marts 2020 afholder KL og OHRC konference i Fredericia med fokus på, hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere om digitalisering, og hvordan HR-funktionen kan være på forkant i den digitale kommune og region. Målgruppen for konferencen er HR-/personalechefer og -konsulenter samt digitaliseringschefer og -konsulenter.

Bedre kommune med servicedesign

access_time2. mar 10:00
place København
KL

Kom med når KL inviterer til en spændende dag med viden, hvor du kan høre mere om, hvordan man skaber en bedre kommune med servicedesignmetoder og en brugerorienteret tilgang til at skabe services i øjenhøjde på både borgere og medarbejderes præmisser. Målgruppen for dagen er fagchefer, ledere og konsulenter, der arbejder med forretningsudvikling, digitalisering og inddragelse af brugere og borgere i kommuner og resten af den offentlige sektor. På dagen kan du møde følgende oplægsholdere: Christian Harsløf, Direktør, Kommunernes Landsforening Grethe Fallesen, IT og Digitalisering, Aalborg