business Mere om Dansk IT

DANSK IT er en uafhængig interesseorganisation og et fællesskab for it-professionelle. Det er Danmarks største it-faglige netværk. DANSK IT arbejder for at fremme og understøtte it, hvor dette skaber værdi for samfundet og den enkelte. At samle, styrke og udvikle it-brugere og it-professionelles kompetencer og faglighed. Og på et uafhængigt grundlag varetage samfundets og medlemmernes it-interesser. 

listOmtale af Dansk IT

Seks konkrete tiltag til at styrke den offentlige digitalisering

Den offentlige sektor kan få mere værdi ud af investeringerne i digitalisering. Opskriften kender vi godt – den er allerede dokumenteret og beskrevet - så hvorfor vente? I dette synspunkt præsenterer formand i Dansk IT’s udvalg for it i den offentlige sektor Ejvind Jørgensen seks konkrete tiltag, der vil styrke den offentlige digitalisering.

OffDig 2020

access_time18. mar 09:00
place Aarhus
Dansk IT

OPDATERING: Arrangementet er flyttet til juni 2020 som følge af myndighedernes seneste restriktioner i forbindelse med coronavirusset. En nærmere dato for arrangementet følger snarest. Den 18. marts 2020 inviterer Dansk IT til OffDig 2020-konference i Aarhus, hvor der stilles skarpt på digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen har til formål at give faglig inspiration til udvikling i din organisation og opdatere dig på de nyeste trends inden for offentlig digitalisering.