Ugens Digitalisering: Hæder til digitaliserings-profil og nyt fra udbudsfronten i det offentlige

Domstol Københavns Byret
Illustration: Bigstock / Michael Mulkens. Se større version
I årets første ugeopsamling byder vi på både en flot udnævnelse af en anerkendt dansk professor, afslutningen på et dramatisk udbud og en glad styrelsesdirektør.
14. januar kl. 05:45

Kære læser, 

Velkommen til årets første opsamling, hvor vi pudser bakspejlet og tager et kig på de historier, vi ikke nåede at gå i dybden med i den forgangne periode. 

Vi starter i de akademiske rækker, hvor professor Jan Pries-Heje fra Institut for Mennesker og Teknologi på Roskilde Universitet som den første dansker nogensinde er blevet tildelt en fornem udnævnelse. 

Det drejer sig om titlen som fellow ved International Federation for Information Processing (IFIP), der er en organisation for forskere og fagfolk, der arbejder inden for informations- og kommunikationsteknologi.

Jan Pries-Heje er en af de mest kvalificerede fagfolk på sit felt i Danmark og har da også ved flere lejligheder udtalt sig i forbindelse med artikler her i DigiTech.

»Mit forskningsarbejde i IFIP har virkelig givet mig masser af social kapital i form af kontakter verden over og frugtbare forskningssamarbejder, hvor vi har fundet hinanden gennem IFIP. Det har haft stor betydning for den forskergruppe, jeg er leder for på Roskilde Universitet, især i vores fokuseren på digital transformation,« siger professor Jan Pries-Heje i en pressemeddelelse fra RUC. 

Netcompany vandt igen på prisen 

Vi skal også dvæle ved, at Netcompany igen har landet en markant sejr på de offentlig udbuds slagmark. Denne gang drejer det sig om Den Digitale Tinglysning hos Domstolsstyrelsen. 

Få fuld adgang til DigiTech

DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til DigiTech
Alt indhold på DigiTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.