Udbudsduel om sygefraværs-it: Sådan løb leverandør fra Amager med sejren

Knowledge Cube
Knowledge Cube er et konsulent- og it-udviklingshus, der blev etableret i 2005. Virksomheden, der har kontorer på Amager, er blevet valgt af Kombit til at levere systemet Mit Sygefravær 2.0. Illustration: Knowledge Cube.
It-virksomheden Knowledge Cube er blevet valgt som leverandør til projektet om Mit Sygefravær 2.0 hos Kombit. Selvom leverandøren fra Amager tabte på kvaliteten, blev der givet topkarakter for prisen, viser aktindsigt fra processen.
2. maj kl. 05:30

Prisen blev udslagsgivende, da it-virksomheden Knowledge Cube tidligere vandt et udbud om at levere it-projektet Mit Sygefravær 2.0 til Kombit.

Det viser dokumenter fra udbudsprocessen, som DigiTech har fået aktindsigt i. Her fremgår det, at leverandøren fra Amager har fået topkarakter for en »fremragende« besvarelse under kategorien pris.

Ifølge et evalueringsdokument fra Kombit tilbød Knowledge Cube en løsning til i alt 29,2 millioner kroner, hvilket var 5 millioner kroner mindre, end den pris Kombit havde forventet, da udbuddet blev sat i gang. Samtidig var Knowledge Cubes forslag ti millioner kroner lavere end den konkurrerende byder fra it-virksomheden Edora, som bød ind med en løsning til 40,7 millioner kroner.

Se Kombits evaluering i tabellen. Artiklen fortsætter nedenfor.

Få fuld adgang til DigiTech

DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til DigiTech
Alt indhold på DigiTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger