Status på nyt Digital Post: Stor udfordring at flytte data mellem E-boks og Netcompany

Foto : Digitaliseringsstyrelsen

Status på nyt Digital Post: Stor udfordring at flytte data mellem E-boks og Netcompany

På trods af corona-udfordringer går det fremad med udviklingen af det nye Digital Post. Det viser en statusrapportering for projektet, som dog også peger på, at en omfattende konvertering af data kræver særlig opmærksomhed.
Arbejdet med at udvikle det nye Digital Post skrider fremad på trods af coronanedlukningen, men siden årsskiftet har projektgruppen særligt haft udfordringer på ét område. Det handler om datakonverteringen af borgere og virksomhederes elektroniske post fra det gamle til det nye system.
Vil du have fuld adgang til DigiTech?

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv DigiTech

Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her
Særlige opgaver for projektet i det kommende kvartal

Etablering af en ophørsplan med e-Boks samt gennemførsel af juridiske afklaringer om datakonvertering.

Tæt dialog med e-Boks og andre interesserede virksomheder om muligheden for at blive kommercielle visningsklienter, der kan vise den digitale post fra offentlige myndigheder.

Stort fokus på tæt samarbejde med Netcompany for at sikre rettidige leverancer frem mod levering og godkendelse af både delleverance 1 og 2 frem mod udgangen af kvartalet.

Kilde: Digitaliseringsstyrelsen.