Skubber lancering til det yderste: Digital Post går først i luften i slutningen af marts

Digitaliseringsstyrelsen oplyser, at den nye Digital Post-løsning lanceres den 21. marts
Digitaliseringsstyrelsen oplyser, at den nye Digital Post-løsning lanceres den 21. marts Illustration: Digitaliseringsstyrelsen. Se større version
Digital Post-løsningen blev udskudt i sidste øjeblik på grund af corona-situationen. Nu er der fastsat en ny dato for lanceringen af løsningen, oplyser Digitaliseringsstyrelsen. Det tyder på at lanceringen rykkes til længst muligt ud i fremtiden.
23. december 2021 kl. 18:00

Når vinteren er vel overstået, og pandemien forhåbentlig har lagt sig en smule , lanceres den udskudte Digital Post-løsning.

Det bliver i følge en pressemeddelelse fra Digitaliseringsstyrelsen nemlig først den 21. marts 2022, at e-Boks afløses af den nye Digital Post-løsning, der skal håndtere de bunkevis af breve fra det offentlige.

Løsningen skulle være gået i luften den 30. november, men få dage forinden blev lanceringen afblæst på grund af coronaepidemien og en ny dato blev fastsat til første kvartal 2022.

DigiTech og Version2 har senere kunne dokumentere, hvordan særligt landets regioner var i mere eller mindre panik helt op til lanceringen og frygtede for konsekvenserne ved ovargangen til den nye løsning.

Læs også: Regionerne rystede af skræk inden lanceringen af Digital Post: Frygtede for patienternes sikkerhed

Få fuld adgang til DigiTech

DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til DigiTech
Alt indhold på DigiTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.