Se evalueringen: Sådan valgte Silkeborg Kommune sin ESDH-løsning

Silkeborg Kommune
Silkeborg Kommune skal have et nyt ESDH-system, der skal bruges til at behandle de sager i kommunen, der ikke har et decideret fagsystem. Det gælder både borgersager, sager til politisk behandling og generelle administrative sager. Illustration: Silkeborg Kommune.
Virksomheden Formpipe Software er blevet valgt til at levere en ESDH-løsning til Silkeborg Kommune. På trods af at leverandøren havde en »lidt for optimistisk« plan for implementeringen, vurderede den jyske kommune, at det var det mest attraktive bud.
4. maj kl. 05:30

Et nyt ESDH-system er på vej til Silkeborg Kommune, og det er it-virksomheden Formpipe Software, der har fået til opgave at levere det.

DigiTech har fået aktindsigt i dokumenter fra udbuddet, og her fremgår det, at leverandøren vandt udbuddet på både pris og kvalitet.

Formpipes pris for it-løsningen lød på 12,7 millioner kroner, hvilket ifølge Silkeborg Kommune var »den klart bedste pris« i udbuddet. Den konkurrerende leverandør, ProActive, havde budt ind med en it-løsning til 34,5 millioner kroner.

Se Silkeborg Kommunes evaluering i tabellen. Artiklen fortsætter nedenfor.

Få fuld adgang til DigiTech

DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til DigiTech
Alt indhold på DigiTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger