Sådan gjorde corona Sundhed.dk til kritisk infrastruktur

Sundhed.dk
Illustration: Screenshot. Se større version
Direktør Morten Elbæk Petersen, Sundhed.dk, har under corona-pandemien måttet håndtere alt fra utraditionelle serverindkøb til den martsdag i 2021, hvor Mette Frederiksen fik hele Sundhed.dk til at gå i sort.
29. november 2021 kl. 05:00
errorÆldre end 30 dage

Vi begynder denne artikel med en tilståelse. Faktisk var det ikke adm. direktør Morten Elbæk Petersen, vi havde i tankerne til dette portræt om sundhed.dk’s rejse gennem coronakrisen.

En fortælling om sundhedsportalens forvandling fra blot at være en offentlig hjemmeside i mange danskeres bevidsthed og til pludselig at stå i rampelyset som kritisk it-infrastruktur under pandemien.

Vi ville gerne have interviewet en it-driftchef, en it-projektleder eller en lignende person om, hvordan spidsbelastninger er håndteret og strategiske beslutninger taget i maskinrummet bag sundhed.dk, mens skiftende krav og forventninger fra politikere og coronastressede borgere føg om ørerne.

Få fuld adgang til DigiTech

DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til DigiTech
Alt indhold på DigiTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.