NIS2 er en realitet: V2 Security gør dig klar til EUs massive cyber-krav

1. marts kl. 09:00
V2 Security
Illustration: Rie Neuchs.

SAS, Forsvarsministeriet, Aalborg Universitet, Professionshøjskolen Absalon, Nationalbanken. Det er blot et udpluk af de danske virksomheder og organisationer, der i år er blevet angrebet af hackere. Og vi er kun i starten af marts måned.

Samtidig har krigen i Ukraine fået efterretningstjenesterne til at hæve trusselsniveauet for cyber-aktivisme, og EU har endelige vedtaget det nærmest sagnomspundne NIS2-direktiv, de strenge lovkrav til it-sikkerheden på tværs af en lang række sektorer bliver nu til virkelighed.

Cyber-presset har kort sagt aldrig været tungere.

Som det ikke var nok, er virksomheder og myndigheder stadig fanget i den gordiske cloud-knude, som Schrems II-dommen har skabt over hele Europa, og der er stadig ikke landet en aftale med USA, så europæiske organisationer med ro i maven kan fortsætte med at bruge de tjenester fra AWS, Google og Microsoft, der mange steder er blevet noget nær kritisk infrastruktur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alt det og meget, meget mere dykker vi ned i, når V2 Security 2023 slår dørene op i Øksnehallen 10. og 11. maj.

Danmark har for første gang fået en it-minister, og Marie Bjerre deler sin vision for Danmarks cybersikkerhed, når hun holder messens åbningstale.

Sikkerheds-legenden Mikko Hyppönen giver os en opdatering på de it-kriminelles nyeste tricks og løfter sløret for det næste cyber-våbenkapløb, tyske myndigheder fortæller om at smide Microsoft på porten i det offentlige, og Max Schrems fortæller, hvordan han allerede forbereder et angreb på den cloud-aftale, EU håber at lukke med USA inden længe.

Alt det og meget, meget mere på V2 Security.

Du kan tilmelde dig årets messe gratis her.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger