Netcompany løber med sejr efter uskønt forløb om digital tinglysning

Billedet her illustrerer egentlig meget godt omfanget af den digitale tinglysning. Bag ved Netcompanys hovedkvarter i forgrunden ses nemlig en stribe bygninger i Københavns Indre By. Det er blandt lejligheder og biler, der bliver tinglyst.
Billedet her illustrerer egentlig meget godt omfanget af den digitale tinglysning. Bag ved Netcompanys hovedkvarter i forgrunden ses nemlig en stribe bygninger i Københavns Indre By. Det er blandt lejligheder og biler, der bliver tinglyst. Illustration: Netcompany. Se større version
På trods af klager fra konkurrenten DXC, en afgørelse i Klagenævnet for Udbud og procedurefejl henover efteråret bliver det alligevel Netcompany, der overtager opgaven med at drive og videreudvikle den digitale tinglysning.
5. januar kl. 05:55

Alle gode gange tre. Efter et langt og tumultarisk forløb har Domstolsstyrelsen valgt, at det bliver Netcompany, der skal videreføre både drift og videreudvikling af den digitale tinglysning (e-TL).

Det viser et opslag på EU’s udbudsdatabase.

Af opslaget fremgår det, at Netcompany har leveret det bedste tilbud med en pris på knap 80 millioner kroner, hvilket er 10 millioner kroner lavere end den estimerede pris.

Netcompany har vundet opgaven foran to andre bydere, og dermed har selskabet plantet endnu en fjer i form af et markant offentligt it-projekt i hatten ved at sikre sig retten til at drive den digitale tinglysning i de kommende fem år.

”Vi stolte af, at myndighederne har betroet os med den vigtige opgave om at stå for den Digitale Tinglysning. I Netcompany har vi stor erfaring med at drifte og udvikle samfundskritiske løsninger, og det er den erfaring, vi trækker på her. Vi ser frem til at påbegynde arbejdet og levere en stabil og sikker løsning til gavn for både myndigheder og danskere,” skriver selskabet til Version2 i en skriftlig kommentar.

Få fuld adgang til DigiTech

DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til DigiTech
Alt indhold på DigiTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.