Forsvaret starter jagt på nyt ESDH-system til 10.000 brugere

Forsvarsministeriet
Forsvarets store ESDH-løsning bliver brugt af omkring 10.000 ansatte fra blandt andet Forsvarsministeriets departement, Forsvarskomandoen og de enkelte styrelser under ministeriet. Illustration: sfe-co2 / Bigstock photo.
Et nyt udbud af Forsvarets ESDH-system er sat i gang. Den leverandør, der ender med at løbe med kontrakten til et trecifret millionbeløb, skal stå for at drifte Danmarks største ESDH-løsning i de næste syv år.
3. maj kl. 17:45

Forsvaret går nu på jagt efter en leverandør, der i de næste mange år skal stå for driften og den tekniske vedligeholdelse af det, der er kendt som Danmarks største ESDH-system.

Det fremgår i en udbudsmeddelelse fra Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI).

Den store ESDH-løsning i Forsvaret bliver brugt af omkring 10.000 ansatte fra blandt andet Forsvarsministeriets departement, Forsvarskomandoen og de enkelte styrelser under ministeriet. Af den grund har det også fået navnet Koncernfælles Sags- og Dokumenthåndteringssystem (KESDH).

Med udbuddet leder Forsvaret efter en leverandør, der kan stå for driften af systemet i de næste syv år, og Forsvaret forventer, at kontraktens værdi kan blive på op til 175 millioner kroner.

Læs mere om udbuddet af det store ESDH-system i boksen. Artiklen fortsætter nedenfor.

Få fuld adgang til DigiTech

DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til DigiTech
Alt indhold på DigiTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger