DigiTech: Nyt medie om digitalisering i det offentlige - åbner 14. nov

Foto : Bigstock

DigiTech: Nyt medie om digitalisering i det offentlige - åbner 14. nov

Ingeniøren går nu helt tæt på digitaliseringen og de vigtigste it-projekter i den offentlige sektor. Vi stiller skarpt på de største udfordringer og de bedste løsninger.

Succes og fiasko i det offentlige afhænger i stigende grad af evnen til at mestre nye it-projekter og digitaliseringen i hverdagen. Derfor lancerer Mediehuset Ingeniøren nu mediet DigiTech.

DigiTech skriver om it-løsningerne på de vigtigste udfordringer i den offentlige sektor og dækker alt fra gevinstrealisering i offentlige it-projekter og kommunernes gennemførelse af monopolbruddet til udviklingen af den næste generation af fællesoffentlig infrastruktur.

Med DigiTech er det femte gang, at Mediehuset Ingeniøren lancerer et medie for professionelle - et såkaldt PRO-medie.

DigiTech går i luften 14. november, og interesserede kan læse med ved at tegne et prøveabonnement her.

I spidsen for det nye medie er redaktør Adam Fribo, der har dækket it-projekter i det offentlige for både Version2 og Computerworld. Ifølge ham er det på høje tid, at digitaliseringen af den offentlige sektor får sit eget medie.

»Danmark er inde i en rivende digital udvikling, der er unik i et internationalt perspektiv. Potentialet er enormt både på økonomi, kvalitet og service, men det fører også nogle store udfordringer med sig. Digitaliseringen af noget så komplekst som den offentlige sektor er ikke en nem opgave,« siger han.

Journalistik til alle involverede

DigiTech har - som alle Ingeniørens PRO-medier - fokus på at viderebringe erfaringer fra de professionelle, der står midt i udviklingen. Vi har fokus på videndeling på tværs af kunder og leverandører, så de offentlige it-projekter kan indrettes og udføres endnu bedre.

»Vi har en særlig mission ved at skrive til hele målgruppen, der er involveret i digitaliseringen i det offentlige; fra ledere og projektleder til konsulenthuse og it-eksperter. For kun ved at skabe synergi mellem alle led bliver it-projekter og digitalisering en succes,« siger udviklingsdirektør i Mediehuset Ingeniøren Mette Vindfeld Rosendahl.

DigiTech holder dig også opdateret på, hvilke leverandører der vinder kontrakter, hvad de offentlige kunder lægger vægt på, og hvilke problemer systemerne løser.

»Med DigiTech søsætter vi endnu et kvalitetsmedie for professionelle med udgangspunkt i fagfolkenes erfaringer. Vi leverer kritisk, konstruktiv journalistik, hvor fagspecifik viden og ideer bliver udvekslet. Det er noget, vi kan se har høj værdi derude,« siger Mediehuset Ingeniørens chefredaktør, Trine Reitz Bjerregaard.

Ingeniørens andre PRO-medier er:

GridTech - om energi og elektrificering

DataTech - om analytics og data

MobilityTech - om transport og trafik

IndustryTech - om produktion og industri

WaterTech - om teknologi og vandets kredsløb

PRO-medierne giver læserne tre ugentlige nyhedsbreve. Her kan man læse nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg samt se navnenyheder og kalender. I slutningen af ugen samler redaktøren op på ugens begivenheder på området.

Du kan allerede nu tegne et prøveabonnement på DigiTech her. Og du kan desuden skrive til redaktionen på DigiTech@ing.dk med ønsker, tip eller spørgsmål.