CBS annullerer soloudbud: Vil stadig ikke bruge Statens HR

CBS studerende
Illustration: Bjarke MacCarthy/CBS. Se større version
Der skal mere end et annulleret udbud til at få Copenhagen Business School til at overgive sig til Statens HR. Målet er fortsat at få sin egen løsning, lyder det fra indkøbschef.
Løsninger6. december 2021 kl. 05:45
errorÆldre end 30 dage

Ikke alting lykkes første gang. Det må man sande på Copenhagen Business School (CBS), der for en måneds tid siden annoncerede, at man på egen hånd ledte efter en ny HR-løsning.

Udmeldingen var et klart signal om, at CBS dermed ikke havde til hensigt at tilslutte sig Statens HR fra Økonomistyrelsen. Dermed sluttede universitetet sig samtidig til Københavns Universitet og Aalborg Universitet, der også har fravalgt Økonomistyrelsens bud på et samlet HR-system på tværs af staten. 

En måned senere står det dog klart, at udbuddet i første omgang ikke er gået lige så glat, som man kunne have tænkt sig. Der var i udbudsbekendtgørelsen lagt op til, at CBS ville indhente tilbud fra op til fem forskellige leverandører, men nu er udbuddet blevet annulleret på grund af manglende konkurrence.

Det fremgår af EU’s udbudsdatabase og bekræftes af indkøbschef på CBS, Kristian Kornum, der har sendt et skriftligt svar til DigiTech:     

»Udbuddet blev annulleret efter endt deadline for prækvalifikationsanmodning fra leverandører, og årsagen hertil er, at konkurrencefeltet ikke var tilstrækkeligt bredt.«

Få fuld adgang til DigiTech

DigiTech er målrettet professionelle, der arbejder med offentlige it- og digitaliseringsprojekter. Både på kunde- og leverandørsiden. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til DigiTech
Alt indhold på DigiTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.