Regeringen opretter nyt forum for digital sikkerhed

Regeringen opretter nyt forum for digital sikkerhed

Regeringen etablerer et forum, som skal højne det digitale sikkerhedsniveau for særligt små og mellemstore virksomheder. Det nye forum har fået navnet Virksomhedsforum for Digital Sikkerhed og er en sammenlægning af Virksomhedsrådet for it-sikkerhed og Erhvervspartnerskabet for øget it-sikkerhed. Det skriver Erhvervsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Tom Engly, der er koncernsikkerhedschef i Tryg og var formand for det tidligere Virksomhedsforum for it-sikkerhed, bliver formand for det nye forum.

Foruden formandsposten består forummet af fjorten medlemmer, herunder seks organisationsrepræsentanter fra dansk erhvervsliv, en repræsentant fra fagbevægelsen og syv fageksperter inden for det digitale sikkerhedsområde. Forummet nedsættes af erhvervsministeren, som udpeger formanden og de syv fageksperter. Organisationsrepræsentanterne indstilles af organisationerne selv.

Forummet skal lave anbefalinger og konkrete løsninger til regeringen samt have fokus på, hvordan høj digital sikkerhed kan give danske virksomheder konkurrencefordele.

https://pro.ing.dk/9583

18. jan 2021 10:29