Norske Computas opkøber danske Sharkcell

Norske Computas opkøber danske Sharkcell

Den danske it-virksomhed Sharkcell er blevet opkøbt af det norske konsulenthus Computas, som har været på det danske marked siden 2018, skriver ITWatch.

Begge forretninger har en ekspertise indenfor Googles cloud-løsninger, og nu håber Computas på at komme tættere på at få en markedsførende position på området:

»Vi har snakket med Sharkcell i ganske lang tid efterhånden og ser både nogle klare kommercielle muligheder og synergier. Købet gør os endnu mere relevante på fronten for digitalisering af virksomheder – hvor vi oplever stærk efterspørgsel og ser stor forståelse for den strategiske vigtighed, nemlig håndtering af egne data, analyse, indsigt og forudsigelse,« siger Jon-Gunnar Aasen, direktør for Computas i Danmark, i en meddelelse.

Frederik Brøns, der stiftede Sharkcell i 2010, skal fortsætte som adm. direktør og ejer af virksomheden, men træder med opkøbet ind i aktionærkredsen hos Computas, som er fuldt ejet af firmaets medarbejdere.

I 2020 omsatte koncernen Computas for 525 millioner norske kroner, og man havde et overskud på 41 millioner norske kroner.

https://pro.ing.dk/13061

23. apr 2021 12:00