Accenture Danmark får ny landechef

Accenture Danmark får ny landechef

Carsten Sachmann er ny landechef for Accenture Danmark, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye chef tiltrådte ved årsskiftet og overtager ansvaret fra Philip Wiig, der har stået i spidsen for Accenture Danmark siden 2007. 

Carsten Sachmann er uddannet Master of Science in Power Electrics ved DTU og har været en del af Accenture i mere end tre årtier. De seneste ti år har han været nordisk ansvarlig for Accenture Products, og netop det nordiske perspektiv er vigtigt for, at Accenture kan fortsætte sin vækstrejse - også i Danmark, fortæller den nye landechef:

»Vi vokser i Danmark og i Norden, og det skal vi fortsætte med. Vi lancerede i foråret vores globale vækststrategi ’Next Generation Growth Model’, som blandt andet betyder, at vi her i Norden er i gang med at integrere en ny struktur på tværs af de nordiske lande med henblik på et endnu skarpere kundefokus. Netop det med at udvikle et stærkt kundefokus ud fra et fælles nordisk perspektiv og baseret på et globalt industrifokus er vi lykkedes rigtig godt med i Products, og jeg ser frem til at bidrage til, at det udfolder sig endnu mere i hele virksomheden.« 

Carsten er foruden sit nye ansvar som landechef også ansvarlig for Accentures nordiske strategi- og consulting-forretning.

https://pro.ing.dk/9647

20. jan 2021 14:52