OM DATATECH

Ingeniørens PRO-medie DataTech er målrettet professionelle i såvel private virksomheder som offentlige organisationer, der arbejder med data science og AI - herunder også NLP, Computer Vision og machine learning generelt. 

DataTech er Danmarks eneste medie dedikeret til at dække udvikling og anvendelse af data science og AI. Vi følger danske virksomheder, kommuner og institutioners arbejde og strategier med at udvikle og implementere data science og AI. Vi giver dig inspiration, råd og erfaringer om, hvordan du bruger AI og data science i praksis, samt hvordan du får mest mulig værdi ud af arbejdet. 

Vi giver dig viden om de nyeste teknologiske løsninger og den seneste forskning på tværs af fagområder, markeder og landegrænser. Og er medspiller i en fælles mission om at fostre ansvarlig, etisk og sikker brug af AI og data science til fordel for virksomheder og borgere.

Vi har fokus på:

  • Løsninger: Inspiration og cases inden for data science og AI.
  • Tendenser: Teknologiske nybrud og best-practice inden for strategi, værktøjer og organisering. 
  • Vidensdeling: Synspunkter og interviews med fokus på konkrete problemstillinger og erfaringer.

DataTech kommer med et ugentligt nyhedsbrev, hvor du hver tirsdag får nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg, navnenyheder og kalender-stof.

Redaktør: Therese Moreau, tmh@ing.dk.

Abonnementssalg, pro@ing.dk, tlf: 2194 1974.

Kontakt DataTech

FAQ:
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.