OM DATATECH
OM DATATECH

Ingeniørens PRO-medie DataTech er målrettet professionelle i såvel private virksomheder som offentlige organisationer, der arbejder med data science, AI, analytics med mere.

Data kan i de rigtige hænder ikke blot beskrive, hvad der er sket, men også hvad der kommer til at ske. Den rette data kan omsættes til viden, der lader virksomheder og organisationer træffe afgørende beslutninger. Men alt for ofte går den viden tabt mellem linjerne i et regneark, i siloer eller i dashboards, som ingen andre end analytikeren ser.

DataTech sætter fokus på avanceret anvendelse af data i en stadig mere digitaliseret verden. Vi følger danske virksomheder, kommuner og institutioners arbejde og strategier med at skabe mere værdi ud af data. Vi giver dig inspiration, råd og erfaringer om, hvordan du analyserer og udnytter data, hvordan du navigerer ansvarligt og effektivt i junglen af love og regler på området, samt hvordan du udbreder værdien af dataanalyse til alle hjørner af organisationen.

Vi giver dig viden om de nyeste teknologiske løsninger på tværs af fagområder, markeder og landegrænser. Og er medspiller i en fælles mission om at fostre etisk og sikker brug af data til fordel for virksomheder og borgere.

 

Vi har fokus på:

  • Løsninger: Inspiration og cases inden for data science og AI.
  • Tendenser: Teknologiske nybrud og best-practice inden for strategi, værktøjer og organisering. 
  • Vidensdeling: Synspunkter og interviews med fokus på konkrete problemstillinger og erfaringer.

 

DataTech kommer med tre ugentlige nyhedsbreve. Tirsdag og torsdag kan du læse nyheder, interviews, tendenshistorier, debatindlæg og se navnenyheder og kalender. Hver fredag samler vi op på ugens begivenheder inden for data science og AI. 

Redaktør, Magnus Boye, mab@ing.dk, tlf: 33265334

Teamleder for abonnementssalg, Anders Hein, aah@ing.dk, tlf: 51904967

Kontakt DataTech

FAQ:
Læs vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål her.

 

DataTech skriver især om:

Ansatte på Tech

Magnus Boye
Magnus Boye, Redaktør på DataTech

Redaktør på DataTech. Magnus er uddannet i Journalistik og Informatik fra Roskilde Universitet og har tidligere dækket it-ledelse og forretnings-it for Version2 og Ingeniøren.

Thumbnail
Anders Hein, Teamleder

Teamleder i abonnementssalg af Teknologiens Mediehus' nichemedier. Uddannet cand.merc.(kom.) fra CBS og har siden 2010 haft erfaring med salg og markedsføring af nichemedier.