Alle kommende events

IoT som platform: Kom i gang med at høste data

access_time15. jan 08:30
place Lautrupvang 8, 2750 Ballerup, Danmark

Computerworld Events afholder sammen med Ruckus dette event. De skriver blandt andet, at : "Internet of Things bevæger sig nu ind i en ny fase, hvor løsningerne og anvendelsesmulighederne stiger hastigt i antal.

IDC's CxO Directions Conference 2019

access_time23. jan 08:30
place Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København, Danmark

Der er længe været tale om 3. platforms teknologier som grundlag for Digital Transformation og Digital Innovation. Den 23. januar afholdes IDCs CxO Directions konference der går i dybden med, hvordan de seks Innovation Accelerators er med til at booste den digitale innovation i danske organisationer. Konferencen vil have fokus på Augmented og Virtuel Reality, Next Generation Security, 3D print, IoT og Robotics – og hvordan disse acceleratorer er med til at generere nytænkning og forretningsmuligheder indenfor danske organisationer. Talerne præsenteres på dagen.

IT-sikkerhed 2019

access_time23. jan 09:00
place Center for Ledelse Folke Bernadottes Allé 45 2100 København Ø

For 32. gang afholder DANSK IT den årlige IT-sikkerhedskonference. Konferencen løber over to dage i København og byder hver dag på to spor, hvilket betyder at du selv har mulighed for at sammensætte dit program. Der vil i år være følgende emner på programmet: privacy surveillance hacking GDPR security analytic center SIEM SOC beyondCorp SCADA AI

Databeskyttelsesdagen 2019

access_time24. jan 08:00

Reserver dagen den 24. januar, når DI Digital sammen med Plesner afholder Databeskyttelsesdagen 2019. Mere info følger, når arrangementet er tættere på.

Robot Process Automation (RPA)

access_time20. mar 08:30
place København, Danmark

I Odense har kommunens softwarerobot Tyra sparet sagsbehandlerne 700 timers arbejde. Hos forsikringsselskabet Alka har chatrobotten Alma været med til at sikre selskabet sit største overskud nogensinde. Og hos Pension Danmark forventer direktøren, at robotter inden for et par år vil overtage mere end 50 procent af arbejdet.