Alle kommende events

Kunstig Intelligens i Praksis

access_time20. maj 09:00
place Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K, Danmark

Deltag og hør, hvordan danske virksomheder har implementeret kunstig intelligens i praksis. Se hvad andre har gjort: På konferencen får du praktiske og eksempler på, hvordan kunstig intelligens bliver brugt i dag. Det kommer altså ikke til at handle om fjerne fremtidsscenarier om AI, men om hvordan du bruger teknologien nu. Kunstig intelligens er her allerede: Kunstig intelligens er allerede en del af vores, hverdag. 99% af alle virksomheder har allerede AI i deres systemer.

Konference: Offentlig Digitalisering 2021

access_time6. sep 09:00
place Aarhus
Dansk IT

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen - du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen. På OffDig 2021 får du først og fremmest mulighed for at deltage på den fysiske konference i Aarhus den 6. – 7. september.

Data Day 22

access_time24. mar 09:00
place København

På Data Day ’22 går vi 360° rundt om din virksomheds mennesker, data og forretning. Sammen skal vi opleve de inspirerende keynotes fra ind- og udland, som pirrer dit datadrevne ambitionsniveau og udfordrer business as usual igennem AI, teknologi og værdiskabende innovation.