Alle kommende events

R1 - Introduktion til statistikprogrammet R

access_time21. sep 10:00
place Skejby, Aarhus, Danmark

Kurset er første af i alt tre statistikkurser i R. Kurserne introducerer dig i data analysens og forsøgsdesignets hovedtemaer. Introduktion til statistikprogrammet R giver dig en grundig introduktion til programmet R. Efter ønske kan kurset følges online som et webinar på dagen. Udbytte Du har installeret R, MRO og R-studio på din PC og er blevet fortrolig med programmernes basale opbygning og brug. Du har lært, at R er et objektorienteret sprog og er blevet fortrolig med dets logik. Du har lært at læse data ind i R, deriblandt at indlæse data fra et excelark.

R1 - Introduktion til statistikprogrammet R

Kunstig Intelligens i Praksis

access_time23. sep 09:00
place København

Bliv klogere på kunstig intelligens i praksis. Se hvad andre har gjort På konferencen får du praktiske og eksempler på, hvordan kunstig intelligens bliver brugt i dag. Det kommer altså ikke til at handle om fjerne fremtidsscenarier om AI, men om hvordan du bruger teknologien nu. Kunstig intelligens er her allerede Kunstig intelligens er allerede en del af vores hverdag. 99% af alle virksomheder har allerede AI i deres systemer.

Kunstig Intelligens i Praksis

Programmering i Python

access_time4. okt 08:00
place 2630 Taastrup, Danmark

Python er et af de hurtigst voksende programmeringssprog, og det er ikke uden grund. Python er både nemt at udvikle i, er understøttet inden for mange felter og områder, har en eksplosivt voksende brugerbase, og det er enkelt at udvide med moduler, man selv skriver eller fra internettet. Dette kursus forklarer sprogets struktur og ide, sætter deltageren i stand til at udvikle software i Python, og gør deltageren fortrolig med at finde dokumentation og relevante moduler. Mulighed for certificering.

Programmering i Python

Webinar: Brugen af kunstig intelligens i den offentlige forvaltning

access_time29. okt 10:00

Der er de senere år implementeret machine learning / kunstig intelligens i den offentlige forvaltning til fx beslutningsunderstøttelse af sagsbehandlingen, visitering af offentlige ydelser og administrative effektiviseringer. Denne formiddag vil du få viden om, hvad teknologien machine learning / kunstig intelligens er, og hvilke juridiske og etiske problematikker du skal være opmærksom på, når teknologien implementeres i din organisation. Du vil møde lektor Mette Langelund Klit og lektor Nina Rasmussen fra Organisation og Forvaltning, Københavns Professionshøjskoles videreuddannelse. Progr

Webinar: Brugen af kunstig intelligens i den offentlige forvaltning

R Programmering Videregående

access_time29. nov 08:00

Dette er kurset for R-programmøren, som er blevet fortrolig med sproget. Du lærer om brug af CRAN-pakker (Comprehensive R Archive Network), at lave diagrammer med pakkerne ggplot2 og tidyverse, samt Funktionel Programming i R (map/reduce paradigme). Derudover lærer du om Objekt-Orienteret Programmering i R samt Design og implementation af egne data-typer. Kurset udbydes både i København og Hillerød.

R Programmering Videregående