Alle kommende events

E-COMMERCE 2020: DE HOTTESTE TRENDS & TENDENSER

access_time21. apr 12:30
place Aarhus

Seminaret, der sidste år trak et rekordstort antal deltagere, er tilbage med spritnye trends fra udlandet og sølvvinderen fra ’Bedste e-handelscase ved E-handelsprisen 2019’! I et e-handelsmarked i konstant udvikling sættes der hele tiden nye standarder for, hvordan I som e-handlere skal agere for at følge med udviklingen og ikke mindst konkurrenterne. Specielt er forbrugernes konstante bevægelse på tværs af platforme, hvor involverende og værdiskabende kundeoplevelser er med til at fange forbrugernes gunst, på alles læber.

NY DATO FØLGER - SQLSATURDAY 963

access_time25. apr 09:00
place Kongens Lyngby

Due to the circumstances around the COVID-19/Corona virus, the event team has decided to postpone the event for later this year. The date is not yet settled with PASS, but we will update you as soon as we get confirmation.This information will shortly be sent to all parties invovled with the event, that be sponsors, attendees, volunteers and speakers ASS SQLSaturday is a free training event for professionals who use the Microsoft data platform.

E-HANDELSPRISEN 2020

access_time14. maj 16:30
place København

JORDEN RUNDT PÅ ÉN AFTEN I 1873 udkom Jules Vernes verdensberømte roman, ”Jorden rundt på 80 dage”. I romanen begiver den eventyrlystne Phileas Fogg sig ud på sit livs rejse: han skal nå rundt om jorden på 80 dage. Heldigvis bevæger e-handelsbranchen sig så hurtigt, at 80 dage ikke er nødvendigt for at nå verden rundt – vi kan gøre det på én enkelt aften. Vi lader luftballonen og kammertjeneren blive hjemme og ruller den røde løber ud i Kødbyen. Aftenens gæster er inviteret på noget af en rundrejse, når FDIH torsdag den 14.

NY DATO E-HANDEL DANMARK 2020 I AARHUS

access_time9. jun 08:30
place Aarhus

E-handelskagen vokser og vokser, men hvordan sikrer du, at du også i fremtiden kan få et flot stykke af kagen? Det kan du blive klogere på, når vi slår dørene på til E-handel Danmark i Smilets by 26. marts. Vi har nemlig inviteret en række eksperter og specialister på scenen for at servere de nyeste tendenser og teknologier indenfor e-handelsverdenen. Mange flere cases Det er svært at spå. Især om fremtiden. Men et kvalificeret bud er, at gamification, marketing-automation og abonnementsmodeller bliver en endnu større del af fremtidens e-handel.