Alle kommende events

Webinar: AI Update fra Silicon Valley ”AI and the Ethical Challenges”

access_time11. feb 15:30
place København
ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber

Dette webinar giver et indblik i, hvordan virksomheder kan sikre, at AI implementeres korrekt og i overensstemmelse med gældende retningslinjer. På webinaret møder du: Forsker og praktiker Frank Rudzicz der fortæller, hvordan organisationer får succes med at balancere data og kunstig intelligens over for de etiske spørgsmål, der kan opstå. Professor og Head of Center for Digital Welfare, Brit Winthereik, IT Universitetet i København, som både vil både perspektivere Franks råd og tanker til en dansk kontekst og stille alle de gode spørgsmål.

Tech Talk: SDG og systemisk bæredygtighed, case: datacentre og digitalisering

access_time24. feb 15:00
place København
ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber

Dette onlineseminar præsenterer eksperter fra ATV og Viegang Maagøe, der diskuterer en ny analyse af et systematisk bæredygtighedsperspektiv på datacentre og digitalisering. ATV's temagruppe 'Teknologi for bæredygtighed' har en ambition om at udvikle metoder, der tager højde for de 17 SDG'er (FN's bæredygtighedsmål), når der skal tage beslutninger helt ned på specifikke teknologier og teknologiværdikæder. Første skridt er et et pilotprojekt med fokus på datacentre og digitalisering, som temagruppen har udviklet i samarbejdet med Viegand Maagøe og en række af ATV’s andre temaer bl.a.

Data Day 21

access_time4. mar 09:00
place København

På Data Day ’21 går vi 360° rundt om din virksomheds mennesker, data og forretning. Sammen skal vi opleve de inspirerende keynotes fra ind- og udland, som pirrer dit datadrevne ambitionsniveau og udfordrer business as usual igennem AI, teknologi og værdiskabende innovation.