Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Machine Learning kan bruges til at bygge... Machine Learning

Automatiseret afprøvning af 'best fit'-algoritmer kan accelerere udviklingen af Machine Learning og Artificial Intelligence, så AI hurtigere kan udvikles til operationel AI. Et af de konkrete resultater er et teknologisk spring fra Natural Language Processing til Natural Language Understanding, skriver Thomas Herlin fra CGI.
Synspunkt11. december 2018 kl. 06:34
errorÆldre end 30 dage

Teknologier som Artificial Intelligence (AI) og Machine Learning (ML) åbner døren for et væld af nye, datadrevede løsninger. Men det kan være en udfordring at få AI- og ML-løsningerne ind i en operationel kontekst, hvor prædiktive algoritmer passer til de konkrete problemstillinger, man ønsker at løse.

Her kan AI/ML bruges til at bygge AI/ML-løsninger hurtigere og mere effektivt, så udviklere, data scientists og andre specialister bliver mere produktive og på kortere tid leverer forudsigelige resultater til forretningen. Kort sagt: Kunstig intelligens kan bruges til at bygge kunstig intelligens.

Lyn-evaluering af 'best fit' algoritme

I CGI er vi i gang med at afprøve nye muligheder for at automatisere dele af udviklingsprocessen - med gode resultater. Vi er i fuld gang med at hæve niveauet for fremtidens løsninger i form af operationel AI, som vi implementerer i konkrete kundeløsninger.

Arbejdet udspringer blandt andet af en intern innovationskonkurrence blandt CGIs members (medarbejdere), og af en test af et nyt værktøj til accelereret Machine Learning: DataRobot (som jeg i al fairness skal huske at nævne er en af vores partnere.)

Få fuld adgang til DataTech

DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra machine learning-modeller til dataetik. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til DataTech
Alt indhold på DataTech er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger