Webinar: AI Update fra Silicon Valley ”AI and the Ethical Challenges”

Body

Dette webinar giver et indblik i, hvordan virksomheder kan sikre, at AI implementeres korrekt og i overensstemmelse med gældende retningslinjer.

På webinaret møder du:

  • Forsker og praktiker Frank Rudzicz der fortæller, hvordan organisationer får succes med at balancere data og kunstig intelligens over for de etiske spørgsmål, der kan opstå.
  • Professor og Head of Center for Digital Welfare, Brit Winthereik, IT Universitetet i København, som både vil både perspektivere Franks råd og tanker til en dansk kontekst og stille alle de gode spørgsmål.    

Dette webinar er fjerde og sidste i rækken af fire AI Updates fra Silicon Valley. 

Webinarerne er relevant for alle, der arbejder med eller forsker i AI og som er interesseret i den seneste viden og nye tendenser på området samt udbygge sit globale netværk.

Læs mere her og tilmeld dig her.

Webinaret arrangeres af ATV - Akademiet for Tekniske Videnskaber og er sponsoreret af Villum Fonden.

Læs mere
Tilføj til kalender2021-02-11 15:30:002021-02-11 17:00:00Title Dette webinar giver et indblik i, hvordan virksomheder kan sikre, at AI implementeres korrekt og i overensstemmelse med gældende retningslinjer. På webinaret møder du: Forsker og praktiker Frank Rudzicz der fortæller, hvordan organisationer får succes med at balancere data og kunstig intelligens over for de etiske spørgsmål, der kan opstå. Professor og Head of Center for Digital Welfare, Brit Winthereik, IT Universitetet i København, som både vil både perspektivere Franks råd og tanker til en dansk kontekst og stille alle de gode spørgsmål.     Dette webinar er fjerde og sidste i rækken af fire AI Updates fra Silicon Valley.  Webinarerne er relevant for alle, der arbejder med eller forsker i AI og som er interesseret i den seneste viden og nye tendenser på området samt udbygge sit globale netværk. Læs mere her og tilmeld dig her. Webinaret arrangeres af ATV - Akademiet for Tekniske Videnskaber og er sponsoreret af Villum Fonden. ATV, Frederiksholms Kanal 30, a6, 1220 København, Danmark ATV - Akademiet for de Tekniske VidenskaberEurope/Copenhagenpublic
Place