GRATIS ALTERYX INSPIRATION

Body

Træt af gentagelser i SQL og Excel? Se, hvordan du nemt og overskueligt - uden at kode - kan behandle data, blende datakilder og klargøre data til forretningens analyser og rapporter med Alteryx.

Formålet med træningen er at få et hands on indtryk af, hvordan man nemt og overskueligt behandler, renser og blender data i Alteryx uden at skulle programmere en eneste linje. Det hele foregår i en gratis 14-dages downloadet testversion af programmet, som med sine drag&drop-funktioner gør det muligt for forretningssiden at hente den data, der skal bruges til dine rapporter og analyser.

Tag en kollega med og få inspiration til at gøre rapport- og dataprocesser nemmere!

Hvad er Alteryx?

Alteryx giver et intuitivt drag&drop-workflow for dataforberedelse og advanced analytics. Vi ser en generel tendens fra brugere til, at de sparer 80% af den tid, de normalt brugte ved manuelle processer i Excel, SQL og IT-relaterede datablending-værktøjer. Det giver derfor analytikere/controllere mulighed for at gøre det, de gør bedst: Være mere nysgerrig på data og bruge mere tid på analyserne istedet for at vente på, at data bliver klargjort.

Tilmelding

05-12-2019
Kl. 09:00 - 16:00

Kunne du tænke dig nyhedsbrev? (5-10 gange årligt)

Praktisk info

  • Afholdes på Inviso, Gammel Kongevej 3E, København V
  • Kursusmateriale og frokost bliver dækket af Inviso
  • Henvendt til alle, der udarbejder analyser, rapporterer, laver datavisualisering/grafer, både inden for salg, marketing, finans osv.
  • Se 1,5 minutters video om Alteryx i bunden af siden her.
Læs mere
Tilføj til kalender2019-12-05 09:00:002019-12-05 16:00:00Title Træt af gentagelser i SQL og Excel? Se, hvordan du nemt og overskueligt - uden at kode - kan behandle data, blende datakilder og klargøre data til forretningens analyser og rapporter med Alteryx. Formålet med træningen er at få et hands on indtryk af, hvordan man nemt og overskueligt behandler, renser og blender data i Alteryx uden at skulle programmere en eneste linje. Det hele foregår i en gratis 14-dages downloadet testversion af programmet, som med sine drag&drop-funktioner gør det muligt for forretningssiden at hente den data, der skal bruges til dine rapporter og analyser. Tag en kollega med og få inspiration til at gøre rapport- og dataprocesser nemmere! Hvad er Alteryx? Alteryx giver et intuitivt drag&drop-workflow for dataforberedelse og advanced analytics. Vi ser en generel tendens fra brugere til, at de sparer 80% af den tid, de normalt brugte ved manuelle processer i Excel, SQL og IT-relaterede datablending-værktøjer. Det giver derfor analytikere/controllere mulighed for at gøre det, de gør bedst: Være mere nysgerrig på data og bruge mere tid på analyserne istedet for at vente på, at data bliver klargjort. Tilmelding 05-12-2019 Kl. 09:00 - 16:00 Kunne du tænke dig nyhedsbrev? (5-10 gange årligt) Praktisk info Afholdes på Inviso, Gammel Kongevej 3E, København V Kursusmateriale og frokost bliver dækket af Inviso Henvendt til alle, der udarbejder analyser, rapporterer, laver datavisualisering/grafer, både inden for salg, marketing, finans osv. Se 1,5 minutters video om Alteryx i bunden af siden her. Gl. Kongevej 3E, 1610 København, Danmark Europe/Copenhagenpublic
Place