business Mere om Google

Google er en amerikansk software og it-virksomhed. Virksomheden er særligt kendt for søgemaskinen Google, som i dag er den største søgemaskine på internettet. Google har revolutioneret søgning efter information, ved at dels systematisere al viden der allerede er på nettet, og dels digitalisere den viden, som endnu ikke er online. 

listOmtale af Google

Opgør med den tech-monopoliserede fremtid

Apple, Amazon, Alphabet, Facebook og Microsoft er blandt verdens mest værdifulde virksomheder. De har løbende opkøbt konkurrenter, udbygget deres markedsandele og dermed skabt selvforstærkende former for markedsdominans. De har disrupted, som det hedder med et af tidens feticherede modeord. Baseret på fortsat astronomisk digital dataindsamling og algoritmer vil Amazon være platformen, der sælger os alt. Facebook vil være platformen, der leverer alle vores nyheder.

Google-topchef advarer mod AI-lovgivning

Redaktionen , 23. sep 2019 16:26

Googles administrerende direktør Sundar Pichai opfordrede i forbindelse med en tale i Helsinki til at begrænse omfanget af tværgående og generel lovgivning i forhold til kunstig intelligens og i stedet fokusere reguleringer i forbindelse med givne sektorer. Det skriver Indsider blandt andet med reference til en artikel i Financial Times. Sundar Pichais udtalelser skal ifølge Insider ses i lyset af Googles egen forretning, der i flere henseender hviler på brugen af AI.