business Mere om ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber

ATV – Akademiet for de Tekniske Videnskaber – er en uafhængig, medlemsdrevet tænketank. Vi arbejder for, at Danmark skal være en af fem førende Science and Engineering-regioner i verden – til gavn for kommende generationer. Akademiets medlemmer medvirker til at implementere anbefalinger fra projekter i vidensmiljøer og virksomheder.

ATV gennemfører ikke selv forskning, men skaber rammerne for andre. Som medlemsdrevet organisation har ATV særlige forudsætninger for at få konklusioner og anbefalinger implementeret og bragt i spil.

Grundlaget for ATV er troværdighed gennem uafhængighed og medlemmernes stærke faglighed.

listOmtale af ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber

Webinar: AI Update fra Silicon Valley ”AI and the Ethical Challenges”

access_time11. feb 15:30
place København
ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskaber

Dette webinar giver et indblik i, hvordan virksomheder kan sikre, at AI implementeres korrekt og i overensstemmelse med gældende retningslinjer. På webinaret møder du: Forsker og praktiker Frank Rudzicz der fortæller, hvordan organisationer får succes med at balancere data og kunstig intelligens over for de etiske spørgsmål, der kan opstå. Professor og Head of Center for Digital Welfare, Brit Winthereik, IT Universitetet i København, som både vil både perspektivere Franks råd og tanker til en dansk kontekst og stille alle de gode spørgsmål.