ML-skalering hos Facebook: Halvdelen af vores data er nu en del af en ML-pipeline

Foto : yamonstro / bigstock

ML-skalering hos Facebook: Halvdelen af vores data er nu en del af en ML-pipeline

Der er brug for konstante forbedringer af infrastrukturen, hvis produktionen skal holdes høj, mens modeller bliver mere datatunge og komplekse, fortæller Facebook.
Det kommer næppe bag på DataTechs læsere, at machine learning er styrende alle steder på Facebook. Alene i det sociale medies newsfeed driver machine learning søgefunktionen, udvalg af indhold, ansigtsgenkendelse på billeder, automatisk oversættelse og målrettede annoncer. 
Vil du have fuld adgang til DataTech?

DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra Machine Learning-modeller til dataetik.

Kim Hazelwood
Kim Hazelwood
Illustration: Facebook

Kim Hazelwood leder Facebooks AI Infrastructure Foundation. Inden hun kom til Facebook, underviste hun på University of Virginia og var leder af Systems Research hos Yahoo Labs. Kim Hazelwood har en ph.d. i datalogi fra Harvard University.  

Mohamed Fawzy
Mohamed Fawzy
Illustration: Mohamed Fawzy

Mohamed Fawzy er Senior Engineering Manager hos Facebook med ansvar for selskabets infrastruktur til machine learning-træning. Tidligere har han arbejdet som softwareingeniør hos Microsoft. Mohamed Fawzy har en kandidatgrad i datalogi fra Nova Southeastern University.