ML-chef: Hvis du skal bede it om lov, hver gang et API skal sættes i produktion, går det for langsomt

Foto : Krakenimages / Bigstock

ML-chef: Hvis du skal bede it om lov, hver gang et API skal sættes i produktion, går det for langsomt

Et centralt hold af data scientists kan levere mange resultater - men ingenting bliver sat i produktion, mener ML-chef i forsikringsselskabet Fremtind.
Der er ikke nogen digital proces, som ikke kan tage predictive analytics i brug. Sådan lyder tesen fra Øyvind Indrebø, der er Head of Machine Learning and AI i det norske forsikringsselskab Fremtind. »Som mennesker prøver vi hele tiden at lave forudsigelser. Hvad er hensigten, hvad er meningen, hvad prøver folk at opnå? Det gør vi altid hele tiden uden at tænke over det,« indleder han. 
Vil du have fuld adgang til DataTech?

DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra Machine Learning-modeller til dataetik.

Prøv DataTech gratis

DataTech giver dig ny viden, cases og erfaringer med at lykkes med AI og data science i praksis. Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her
Øyvind Indrebø
Øyvind Indrebø
Illustration: Øyvind Indrebø

Øyvind Indrebø er Head of Machine Learning and AI i Fremtind Insurance.  Han har en kandidat i Matematik og har tidligere været aktuar og Fagchef for Machine Learning hos SpareBank 1 Forsikring.