Leverandør: Pressen skræmmer det offentlige fra AI-projekter
Blandt deltagerne i panelet var (fra venstre): Henrik Palmer Olsen fra Juridisk Fakultet på Københavns Universitet, Simon Svarrer, formand for udvalget for offentlig digitalisering hos brancheorganisationen IT-Branchen og topchef i Schultz, jurist i tænketanken Dataethics Birgitte Kofod Olsen, samt Jeppe Bøgh Andersen, ressourcedirektør i beskæftigelses- og integrationsforvaltningen i Københavns Kommune.

Foto : Dansk IT

Leverandør: Pressen skræmmer det offentlige fra AI-projekter

Det er blandt andet dårlig presseomtale, der får det offentlige til at holde sig fra AI-projekter, mener Simon Svarrer, direktør i Schultz og udvalgsformand i IT-Branchen.
Det er pressen, der må tage en del af skylden, når det offentlige er håndsky overfor nye AI-projekter i forvaltningen. Det er ikke et nyt synspunkt i debatten om især algoritmisk beslutningsstøtte, men denne gang kommer det fra Simon Svarrer, der er formand for udvalget for offentlig digitalisering hos brancheorganisationen IT-Branchen og topchef i Schultz, der blandt andet har leveret profileringsværktøj til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrut
Få fuld adgang til DataTech?
DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra Machine Learning-modeller til dataetik.
Prøv DataTech gratis

DataTech giver dig ny viden, cases og erfaringer med at lykkes med AI og data science i praksis. Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her