Jobindex og danske universiteter vil lave AI-jobmatch med »helt unikke data«

Foto : World Image // Bigstock

Jobindex og danske universiteter vil lave AI-jobmatch med »helt unikke data«

Jobindex' rekrutteringskonsulenter har gennem 10 år manuelt matchet jobannoncer med kandidater. De data skal nu bruges i et samarbejde med Aalborg og Københavns Universitet til at udvikle machine learning-algoritmer til bedre jobmatch.
Den danske jobportal Jobindex skal i samarbejde med Aalborg Universitet og Københavns Universitet udvikle helt nye machine learning-algoritmer til at matche jobannoncer med de rette kandidater.
Vil du have fuld adgang til DataTech?

DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra Machine Learning-modeller til dataetik.

Prøv DataTech gratis

DataTech giver dig ny viden, cases og erfaringer med at lykkes med AI og data science i praksis. Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her

Nævnte firmaer

Kaare Danielsen, administrerende direktør, Jobindex
Kaare Danielsen, jobindex
Illustration: Jobindex

Kaare Danielsen er uddannet med en bachelor i matematik/statistik og har en ph.d. i datalogi fra Københavns Universitet og derudover en HD i organisation, strategi og planlægning fra CBS.

Han lancerede i 1996 Jobindex, der i dag har over 20.000 jobannoncer, mere end 135.000 CV'er og over 850.000 unikke brugere om måneden.

Hans interesse inden for kunstig intelligens går mange år tilbage. I starten af 80'erne grundlagde han virksomheden LogiSoft ApS, som udviklede skakcomputere og et skakprogram, som fortsat er i produktion og kan købes flere steder.

»Jeg kender ikke mange andre programmer, som fortsat er i handlen, så det er jeg stolt af,« siger han.