Jakob Antonsen, CEO IO Group, analyserede grundigt mulighederne ved kunstig intelligens, inden virksomheden lagde en strategi, som blandt andet betød, at de søgte - og kom med på - et pilotprojekt hos AI Denmark, der støtter virksomheder, som ønsker at arbejde med kunstig intelligens.
Jakob Antonsen, CEO IO Group, analyserede grundigt mulighederne ved kunstig intelligens, inden virksomheden lagde en strategi, som blandt andet betød, at de søgte - og kom med på - et pilotprojekt hos AI Denmark, der støtter virksomheder, som ønsker at arbejde med kunstig intelligens.

Foto : IO Group

IO Group: »Vi har kastet os frådende ind i brugen af kunstig intelligens«

Softwarefirmaet IO Group havde mange af forudsætningerne for at koble kunstig intelligens på sine softwareløsninger – de manglede ’bare’ kendskab til teknologien. Det fik de i løbet af et seks måneders forløb, og forventer at være klar med en AI-løsning inden jul, lyder det fra CEO Jakob Antonsen.
Da Jakob Antonsen, CEO i softwarefirmaet IO Group, for to år siden gik i gang med at udvikle en strategi for virksomheden, der udvikler softwareløsninger til forsikringsbranchen, analyserede han med særlig interesse brugen af kunstig intelligens (AI).
Få fuld adgang til DataTech?
DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra Machine Learning-modeller til dataetik.
Prøv DataTech gratis

DataTech giver dig ny viden, cases og erfaringer med at lykkes med AI og data science i praksis. Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her
AI Denmark

Projektet støtter danske SMV’er med at udnytte data og AI-værktøjer i deres digitale omstillingsproces. Målet er at gøre digitalisering og kunstig intelligens praksisnært.

Omdrejningspunktet er skræddersyede og virksomhedsrettede AI-pilotprojekter. Derudover udvikles der et nationalt AI-univers med best-practice cases, en online læringsplatform, et AI community samt afholdes af en årlig Danish AI Award.

Projektet er iværksat og finansieret af Industriens Fond med 34,5 millioner kroner.

I alt 120 SMV’er kommer til at deltage i et seks måneders forløb i løbet af de tre år, projektet varer.

Partnere: Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet, AAU, DTU, KU, ITU og Innovation Centre Denmark. Dansk Industri er netop indtrådt som officiel erhvervspartner.

IO Group deltog på det første hold.

Læs mere her

TILMELD DIG GRATIS TIL TECH MANAGEMENT FORUM

7. Oktober - Tivioli Hotel & Congress Center i København

Tech Management Forum er en netværkskonference for ledere og projektledere i virksomheder og organisationer under teknologisk transformation. 

Du får viden om de nyeste trends inden for projektorganisation- og forandringsledelse, og konkrete projektværktøjer til bl.a. ressourcestyring, tidsregistrering, agilitet og porteføljeledelse. 

Du får war stories fra fem stærke keynotes, der har kæmpet med store transformationsprojekter - i de seneste år med coronaepidemien som bagtæppe. Hør hvad de gjorde og lær af dem. 

Læs mere og se programmet her

Er du abonnent på Ingeniøren, Tech Management eller et af vores øvrige PRO-medier, så få VIP-billet her