Fleksibelt og genbrugeligt: Læg data science i containere

Foto : Sheila_F / Bigstock

Fleksibelt og genbrugeligt: Læg data science i containere

Hurtigt, nemt og open source. Der er ingen undskyldning for ikke at lægge data science i containere, mener Mikkel Freltoft Krogsholm.
Dockerized data science giver både skalerbarhed og mulighed for at reproducere resultater. Og så er det billigt, sagde Mikkel Freltoft Krogsholm på DAU’s konference om analytics, der fandt sted i København tidligere på ugen.   Mikkel Freltoft Krogsholm er Full Stack Senior Data Scientist hos Teradata, medstifter af startup-virksomheden Turbolex og selvudnævnt datatroldmand på Skanderborg Festival. 
Vil du have fuld adgang til DataTech?

DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra Machine Learning-modeller til dataetik.

Prøv DataTech gratis

DataTech giver dig ny viden, cases og erfaringer med at lykkes med AI og data science i praksis. Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her
Docker
Docker
Illustration: Docker

Docker er navnet på det selskab, hvis open source-platform af samme navn er blevet en ekstremt populær måde at skabe, udrulle og håndtere containere på. 

Du kan hente og installere Docker Community Edition gratis herfra

Mikkel Freltoft Krogsholm

Mikkel Freltoft Krogsholm er senior data scientist hos Teradata, medstifter af startup-virksomheden Turbolex og selvudnævnt datatroldmand på Skanderborg Festival. Han har en kandidat i samfundsvidenskab fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet som senior data scientist hos DAMVAD Analytics.