Data science hos Nets: Undgå sumpen af halvfærdige projekter

Foto : Nets

Data science hos Nets: Undgå sumpen af halvfærdige projekter

Målet er ikke at lave en intellektuel legeplads, men at skabe værdi, fortæller Nets.
Når man først er begyndt at mine et datasæt for mønstre og tendenser, kan der ende med at være en lang række interessante veje at undersøge. For at undgå en række ufærdige data-projekter har Nets lavet en regel: Fra et nyt koncept starter, eller en ny hypotese testes, skal der ikke gå mere end tre måneder, før du kan vise noget frem. Det fortæller Claus Aagaard Pedersen, der er chef for Nets’ Data Analytics Factory. 
Vil du have fuld adgang til DataTech?

DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra Machine Learning-modeller til dataetik.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv DataTech gratis

DataTech giver dig ny viden, cases og erfaringer med at lykkes med AI og data science i praksis. Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her
Claus Aagaard Pedersen
Claus Aagaard Pedersen
Illustration: Claus Aagaard Pedersen

Claus Aagaard Pedersen er chef for Nets' afdeling for advanced analytics kaldet Data Analytics Factory. Claus Aagaard Pedersen har tidligere været chef for selskabets BI og analytics arkitektur. Inden han kom til Nets var Claus Aagaard Pedersen blandt andet 12 år i Nokia - senest som Senior Manager for Market & Competitive Intelligence.