Selvlærende algoritmer vender AI-tilgangen på hovedet

Data scientists og machine learning engineers skal i højere grad teste, forstå og identificere risici i modeller bygget af AI’er frem for at bygge dem selv. Det skriver adm. direktør i og medstifter af AI software-virksomheden TodAI Dan Rose Johansen i dette synspunkt.
Selvlærende AI-algoritmer er på vej frem, og det kommer til at vende virksomhedernes tilgang til AI på hovedet. Mens man hidtil har skullet være strategisk i forhold til, hvilke AI-initiativer man satte i søen, skal man nu i højere grad fokusere på at bygge en både teknisk og organisatorisk AI-platform i sin organisation.
Vil du have fuld adgang til DataTech?

DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra Machine Learning-modeller til dataetik.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv DataTech gratis

DataTech giver dig ny viden, cases og erfaringer med at lykkes med AI og data science i praksis. Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her