Printerpatroner eller persontransport? Analyse af faktura skal gøre Aarhus mere grøn

Foto : balipadma, bigstock

Printerpatroner eller persontransport? Analyse af faktura skal gøre Aarhus mere grøn

Med en kombination af ML og logik vil dansk startup vise kommuner, hvor de skal fokusere deres indsats for mere bæredygtighed.
Hvert år køber Aarhus Kommune varer og tjenester for omkring syv milliarder kroner. Og hvad end der er tale om byggematerialer til en skole eller afskaffelse af affald, så dumper der en elektronisk faktura ind i kommunens indbakke.  I fremtiden skal den faktura danne grundlaget i et analysesystem, der skal gøre Aarhus Kommunes forbrug mere bæredygtigt. En idé, der kommer fra den danske startup-virksomhed Konsido.
Vil du have fuld adgang til DataTech?

DataTech skriver til dig, der arbejder professionelt med data og analytics. Vi giver dig inspirerende cases, nyheder og debat om alt fra Machine Learning-modeller til dataetik.

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Prøv DataTech gratis

DataTech giver dig ny viden, cases og erfaringer med at lykkes med AI og data science i praksis. Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement

Klik her